degerli kardeşim öyle bişey yazmışsınki sanırım sen bunu denemedin ve tavsiyede etmem urum beyin yazılarını iyi takip et ben bile böyle bir davete güç yetiremem sonra zararlı çıkarsın senden bişey alır giderler ama sen onlarla irtibat bile kuramazsın saygılarımlaCinler ile irtibata geçirilecek kişi içi su dolu bir leğen içine sokulur.
Sol baş parmağına bir damla kırmızı mürekkep damlatılır ve şu sözleri tırnak da şekiller zuhur edene kadar tekrar etmesi söylenilir.
Burada ki sudan maksat cinlerin o sudan enerji alması içindir. Hiç ilginizi çekmedi mi? Cinler hep su olan yerlerden zuhur ederler.
Biheltayfin. Eşmatunin. Behleşin. Behlehleyuşin. Kenudin. Henudin. Ya Meymunin.
Kişi cin'e görmek istediği şeyleri söylesin ama istikbal den bişi sormasın. Yalnızca geçmiş ve şimdiki zamandan haber alsın.
katılıyorum sana - gülmekten. Kim düzgün paylaşım yapmışta banlanmış? Bak ben havvas tarzı arapça dersleri ekliyorum foruma, haa dersler ve sınavlarım vardı izin adlım ekleyemiyorum şu sıralar, ama hala banlanmadım eğer paylaşımla banlanma olacaksa önce urum sonra ben banlanırdım heraldeBu sitede paylaşımda bulunanları banlanıyorlar adem güzel.
Sizin yakın olmuş olabileceğiniz,faydası dokunmuş iki kişi banlanmış olabilir.Sizi hoş tutmak adına yapmamamız lazımdı ama genel site kurallarına aykırı davrananları banladığımız için kusura bakmayın.Nasıl bir yaklaşım bu tuuuce88? Burada yaptığınız şey bir ithamdır.Yönetimi bilinçsizlikle,üyeleri de gereksiz yorumlarınızla farklı düşüncelere sevk ediyorsunuz.Bunu art niyetli bir yaklaşım olarak görsem de arakdaşlarınızın üzüntüsünü bu şekilde yansıttığınızı düşünerek sizi şimdilik bu konuda sadece uyarıyorum.Bu sitede paylaşımda bulunanları banlanıyorlar adem güzel.