King-Of-Stellar
Kayıtlı Üye
Daveti 1-2 ay önce yapmıştım. Benim niyetim gözümdeki perdeyi indirmekti. Her gün 17 defa cin suresini okumam lazımdı. Çok düşündüm ve yapmaya karar verdim. Hem de cin daveti olduğunu bilmiyordum. İlk önce 7 kere ayetel kursiyi okuyup kendimi korumaya aldım. Sonra 17 kere cin suresini okudum. Okumayı bitirdikten sonra onları görmek istediğimi ve sorularımın olduğunu söyledim. Müslüman cinlerin beni duyacağını ama hemen görünmeyeceklerini bir arkadaşım söylemişti. Benim sonuç almam için aylar gerekliydi. O yüzden yanımda cinlerin olduğunu biliyordum ama hemen görünmüzler diye düşünüyordum. 15-20 dakika bekledim sonra bilgisayarın başına geçtim. Davet olmadığını zanettiğim halde beklemem garipti
5-10 dakika sonra kapıdan birinin beni gözetlediğini farkettim. Hemen dönüp baktığımda siyah bir şey gördüm. Yalnızca kafasını çıkarmış bakıyordu. Benim onu gördüğümü görünce hızlıca gitti. Divara yansıyan gölgesinide gördüm. O an çok mutlu oldum ve olayın heyecanından hemen gidip anneme sen miydin diye sordum. Bir cin kesin gördüm ama yine de inanamıyordum. Çünkü aylar gerekliydi ve ben bir defadan sonuç aldım. O günden sonra bir rahatsızlık falan hiç bir şey olmadı. O gecede rahat uyudum. Bence davet yapacaksanız cin suresiyle yapınız. Çünkü o zaman kafirinin gelme ihtimali yok. Hem cin suresini günde bir kere okuyanın yanından kafir cinler kaçar. Bulunduğunuz alandan uzaklaşır. Yani gelenler inançlı olucaktır. Kısa sürede yine denemek isterim. Hem 17 kere cin suresini okumam bir gün çekti. Sonra ailem de farkedebilir ve benim yüzümden rahatsız olurlar diye yapmadım. Zaten istediğim cin görmekti ve onu gördüm. O zamanlar imanım zayıflamıştı, bundan dolayı imanım arttı. Sizlere bir tecrübe olsun diye paylaşıyorum. Aslında benim merak ettiğim bir defadan başarı elde etmemdi. Siteleri araştırıyorum hepsi bir defadan sonuç almak büyük insanların işidir diyorlar. Bir kaç yerde görünce kafamda sorular oluşmaya başladı. Cin suresi davetlerinide araştırdım ve 17 kereden başka bir çok işlemlerde yapmak gerekir. Sizin düşünceleriniz nelerdir?