"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çakra İnisiyasyonu 4. Grup 7. Çalışma Deneyimleri 12/03/2012

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Deneyimlerinizi buradan paylaşabilirsiniz, hayırlı olsun:)
Urum'un enerjisi ve emeğine sağlık....

Önemli not: Aura inisiyasyonu için takvim oluşturuluyor, yakında başvurusu için konu açılacak, katılmak isteyenler bana tekrardan bilgilerini yollasın. Aura inisiyasyonuna katılabilmek için çakraya katılmış olmak, +18 ve 600 rep puanı gerekli.

Alnımdan başlayarak kafamın üstüne doğru bir enerji akışı vardı...kulaklarımda bir baskı hissettim...arada bir görüntüler gözümün önüne geldi...deneyimleme bittikten sonrada çok tuhaf bir rüya gördüm...

İki gözüm yüzümün yarısı derken sanırı sol kolla benzer benzersiz bir uyusma ( iğne yemişim gibi) sonra kayboldum. Bitti galiba dediğim bir an hatırlıyorum hayal meyal, ve sonra sabah uyandım :)
Çok çok teşekkür ediyorum

Sormak istediğim birşey var;sn.embriyo iniyasyonda yatağa uzandığımızda illa deneyimlerken uyumamız mı gerekiyor yoksa 30dk gibi bir süre deneyimledikten sonra kalkıp işimize baksak ve çok sonra uyusak yinede çakra inisiye edilmiş olur mu?

Geri