"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çakra İnisiyasyonu 3. Grup 1. Çalışma Deneyimleri 12/12/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belimde bir şeyler hissettim. Sanki bir şey toplandı ve birden gitti. Başımda bir ağrı hissettim. Beş dakikadan uzun sürdü bu ağrı. Başımda rahatlama olduğunu söyleyebilirim. Çalışmalar için teşekkür ederim. Sevgi ve ışıkla. :)

Çok farklı bir duyguydu. Enerjiyi ilk defa bu denli hissettim. Çalışma saat kaç da bitti bilmiyorum. Çalışma sonrası başımda hafif bir ağrı vardı. Herşey için teşekkürler.

Ne kadar sürdüğünü bilmiyorum. Huzur hissettim, akabinde deliksiz bir uyku. Tüm emek harcayanlara teşekkür ederim.

öncelikle emek veren herkese teşekkür ederim.ALLAHIMcc sonsuz razı olsun inşALLAH hayal gücümü istenilen objeye odaklanamadım ama tekrarlanması gereken cümleyi tekrarladım sağ omuzumda ağrı şittedlendi miğdemde sanki biri oturuyormuş gibi hissettim kımıldanmamam gerekirdi belki ama omuzumun ağrısından hareket ettim omzumu ovdum şifa ALLAHIMDAN vesile sizlerden saygılarımla

Kollarımda hafif titremeler dışında başka bir şey hissetmedim. Sonrasında zaten uyuyakalmışım. Emeği geçenlere çok teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri