Hissedemiyorum..Daha önce her perşembe yapılan şifa çalışmasına çok kez katılmıştım.O an çalışmanın başladığını,devam ettiğini ve bittiğini hissedebiliyordum.Fakat çakra inisiyasyonunda hissedemiyorum...Nefeslerime ve yapmam gereken her şeye çok dikkat ediyorum.İlk çalışmada da aynısı olmuştu.Bu günkü çalışmadan umutluydum açıkçası çok heveslenmiştim hissedebilmeye,deneyim yaşamaya..Fakat olmuyor.Sebebi ne olabilir?
Sevgili URUMHAMATAHAYİL deneyimleri kafama takmamam gerektiğini söylemişti ama taktım bir kere:S
Ben bir iki senedir enerji çalışmalarına katılan ve bazı çalışmalarda ufak tefek deneyimler yaşayan, bir çok çalışmada hiç bir şey hissetmeyen insanlar biliyorum. Ancak hayatlarına baktığımda enerji çalışmalarının etkisini direk olarak görmek mümkün, değişim çok belirgin. Bu yüzden canınızı sıkmayınız, mümkün olduğunca rahat olmaya, beklenti içinde yatmamaya çalışınız. Deneyim yaşayın ya da yaşamayın, enerjiyi alıyorsunuz, siz kendi çalışmalarına da devam ederek kendinizi geliştirmeye çalışınız.
Sevgi ve ışıkla...
Sevgili Elfangel , başka zamanlarda da ,yani diyelim ki çalılşma yapmadığımız günlerde de ,veya aynı gün başka saatlerde de bu çalışmaları kendimiz tekrarlayabilir miyiz?Tekrarlayabilirsek yine aynı niyeti mi yapıyoruz.?Sevgiyle...
Sevgili _evr_ sanirim sizin hissettikleriniz normal duygular, hele birde bu tur inisiyasyon calismalari sirasinda cogumuzun tecrube ettigi, yasadigi hisleri okuyunca belki siz ayriyetten bir beklenti icine giriyor. Inisiyeden cok yasamak istediginiz tecrubelere konsantre oluyorsunuz ister istemezTeşekkür ederim.İnsan tereddüt ediyor özellikle ilk çalışma ilginçti.Bir işaret bekledim çalışma bitti mi bitmedi mi anlamadım.Ama artık söylediğiniz gibi beklenti içine girmeden devam edeceğim.Sevgilerimle..
Sevgili Elfangel yönlendirmeniz çok faydalı oldu,çok teşekkür ederim...