Kurudum başlangıç olarak, ağzım kurudu yani, kelime söylemek için zorlandım ama her tekrarda üsüdüm, bekledim tekrar söyledim daha da üsüdüm hatta bir arada dondum.
41 dk da bana göre 3 defa değişti eller, sonuncu 6 parmaklıydı ya da bütün parmakları aynı uzunluktaydı
Basından neredeyse sonuna dek kırmızı yengec kıskacları vardı bana dokunan ama tuhaf olan karsımdan değil sanki ben yengecin gövdedeyim o da yanlarımdan kıskaclarının ucu ile omuzuma falan nazik nazik dokunuyor gibi. Lotus imgelemek unuttum acıkcası ama ara ara oturur pozisyon almak istedim ve sabah düsündüm de eger otursam lotus oturacaktım diye. Neyse,
Karnımın altında basınc kuvvetliydi, çoklukla sol yanımda, sonra yavas yavas gögüs altına ilerledi, iyice cöktüm üst derim alt derime yapıstı neredeyse nefes gittiğinden bile emin olmadım diye tarif edeyim, cok bastırdı ve bazen canım cok yandı. 2. sona dogru tam açmamış sarı gül sapıyla uzatıldı havadan.
Kırmızı beklediğim için emin olamadım. 3. sona doğru sarı gül geldi gene bu kez yapraklar daha acık , sonra tomurcugu gibi icinden mum alev gibi cok düzgün bir alev cıktı sonra gülün katları sarı turuncu alev ve kor oldu ve sonra sarı bildiğimiz güle döndü. Nedense bunu görmem gerektiğini düşündüm ama kırmızı gül imgelemek lazımken ben niye sarı gül gördüm anlamadım. ama şimdi baska mesaj okudum belki sıra turuncu cicek imgelemeye gelmiş, belki onu haber etmek istedi diye düsünüyorum

Final sahnemi ise kocaman bir aslan görüntüsüyle tamamladığımı söylemeliyim

Teşekkürler ediyorum.