"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cadılık insiliyesi 5 deneyimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amanita_a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amanita_a

Kayıtlı Üye
Sanırım bitti yani ben öyle hissettim hay Allah pek bişey hissetmedim sadece vücudum kasıldı ara ara oda korkudan mı soğuktan mı yoksa aldım da ondan mı anlamadım??

evet sanırım bitti kalkıp saate baktığımda 23:21 di vucudum nasıl titredi nasıl kasıldı ben bile şaşırdım kendime ve şuanda suratım yanıyor gibi hissediyorum :)

enerji sonrası deneyimler bölümünde bulamadığımdan bende buraya yazıyorum.
Benimde öncekiler gibi sol elim de karıncalanma ardından sağ elim sonra bacaklarımda karıncalanma oldu. Öncekilerden farklı olarak kalktığımda kulaklarımda uğultu vardı biraz da baş ağrısı var. Herkes için iyi olmuştur umarım :) Teşekkürler urum :)

yeni bitirdim şu an bile enerjiyi hissediyorum ve zikir çekmeye geri dönüyorum :)

enerji sonrası deneyimler bölümünde bulamadığımdan bende buraya yazıyorum.
Benimde öncekiler gibi sol elim de karıncalanma ardından sağ elim sonra bacaklarımda karıncalanma oldu. Öncekilerden farklı olarak kalktığımda kulaklarımda uğultu vardı biraz da baş ağrısı var. Herkes için iyi olmuştur umarım :) Teşekkürler urum :)
Lütfen kural gereği mesajlarınızı normal font rengi ile yazınız.

ben yoğun ılık bir eneji hissettim,tüm bedende aynı derecede hissettim.herhalde aldığım enerjinin etkisini zaman içinde yaşarak göreceğim.çok teşekkürler urum

enerjiyi hissettim ama sadece 15 dk kalabildim vücudum özellikle de bacaklarım çok ağırlaştı resmen yerimden kalkamadım ayaklarımda ara ara titremeler ve karıncalanmalar oldu bunun dışında baska bir sey olmadı ama yine de güzeldi,bitirdikten sonra kendimi çok enerjik hissettim valla:D

insan hayatında sadece bir kez damarlarında bu enerjiyi hissedebilir

urumun canı çıkmıştır ya

sağolsun

Ensemde beni yere bastıran bir basınç hissettim.Ellerim ve ayaklarım ise hissizleşmeye başladı sanki yok gibiydi..Sonra da bir soğukluk hissettim.Bir de kelimeyi söylerken bir süre sonra dilim dönmemeye başladı:)

Benim de ellerim ve ayaklarım üşüdü.Ensemde acayip ağırlık hissettim.Kalktığmda saat 23:23 idi.Ayağa kalkınca bir müddet başım döndü,sonra geçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri