"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

cadılık için enerji çalışması 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın URUM,
Bu zikir inisiye sırasında mı yapılacak önceden mi? Bunu anlayamadım.. Astral seyhat için 7 gün önceden bir ön hazırlık yapılıyor ama cadılık için .... Kafam karıştı biraz... Heyecandan olabilir :)
Teşekkürler
Astral çalışması için ön hazırlık gerekmektedir, cadılık için değil.
Bu çalışma sırasında zikir çekilecektir.

Ya ben hala nasıl cadı olacağımı bilmiyorum biraz yardım edebilir misiniz acaba ? :(

Cadı olmasını bilemeyen henüz olmaya hazır değil demektir. Bu çalışma insanları birden cadı yapacak filan da değildir. Bu iş o kadar kolay olsaydı etraf cadıdan geçilmezdi. Bu çalışma konu ile ilgili olan kişilerin yeteneklerini daha da pekiştirmelerine olanak sağlar, gerisi kendilerini geliştirmelerine ve sabırlarına bağlı.

Nasıl mutluyum nasıl heycanlıyım ben! :D Ne zamandır bekliyordum her foruma girişimde açıp bu bölüme bakıyordum belki gelmiştir haber diye :D
Hayırlı olsun hepimize..

Bir arkadaşım burada yapılan çalışmaların enerji vermek için değil, bizden enerji çekmek için olduğunu söyledi. Ve şu anda bu sitede banlı, ben tabiiki inanmadım ama az da olsa kuşkuya düştüm, size güveniyorum ;)

hayır gerçekten size güveniyorum... sadece o arkadaş söylediği için çok çok az kuşkulandım... gerçekten yanlış birşey söylemek istemedim kusuruma bakmayın size güveniyorum ve bugünkü çalışma harikaaa olacakk :D

Ya birkere niye bizden enerji alinsin ki :S ne mantiksiz birsey hissettigimiz enerji degilmi ki vucudumuza enerjinin girdigini hissediyoruz enerji çekildigini degil ya. Bence bilmedigi için konusmustur yada kiskançligindan. Yinede çok heyecanliym :D aksamada çok var daha ya

evet okudum ya nasıl aptalmışım haha enerji çekiyolarmış... urum ve yönetmenlerimiz , siz kafanızı takmayın sitede herkes size güveniyor bunu unutmayın. bir yanlışa düştüm ve anladım tekrar teşekkürler

Rica ederiz, aptallık değil tabii ki bu, konudan haberimiz olduğunu belirtmek ve içinizdeki şüpheyi dağıtmak için linki verdim. Cadılık enerjisi çalışmasının, beklediğiniz gibi çok iyi geçmesi dileklerimle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri