Büyüler tutuyor mu

Valla benim bana büyü ile gelen cinden kurtulmama az kaldı günden güne zayıflıyor , darısı diğer büyü yapılan insanlara.
Çevremden birkaç kişide gördüğüm kadarıyla her büyüsü tutana cin musallat olmamış. Musallat olanda var tabii ki de fakat mutlu mesut cinsiz bir şekilde yaşayan da var. Bunun açıklaması nedir ne değildir bilemiyorum…

Çevremden birkaç kişide gördüğüm kadarıyla her büyüsü tutana cin musallat olmamış. Musallat olanda var tabii ki de fakat mutlu mesut cinsiz bir şekilde yaşayan da var. Bunun açıklaması nedir ne değildir bilemiyorum…
Kendilerini gizliyorlardır veya hissettirmiyorlardır. Her büyüde görevli bir cin vardır. Nazarda bile aynı şekilde insana haset eden cinler sonucu nazar oluşuyor.

Yorumlar aslında ne kadar çok hakaret içeriyor. Soru soran sorduğu soru için ilkokuldaki gibi ergen zorbalığına uğraşıyor resmen. Empati yoksunluğu bence bir hastalık.

Büyü sisteminde bir sorun yoktur.
Sinirin isteğimiz sonuca ulaşmasında pek çok etmen var.

Ben yaptım oldu diyen birinin referansı başkasına olumlu ben yaptım olmadı olumsuz referans olmamalı.

Zira zaman durum kişiler ve olaylar tamamen farklı.

Geri döndürme diye bir işlem yok. Her işlemin doğası ve sistemi ayrı. Hap gibi değil ki yüzde 60 da aynı sonucu versin.

O yüzden soru şu olmalı. Ben nasıl bir yol izlemeliyim. Bunun için de kişiler hakkında ve olay hakkında bilgimiz olması gerekir

Kendilerini gizliyorlardır veya hissettirmiyorlardır. Her büyüde görevli bir cin vardır. Nazarda bile aynı şekilde insana haset eden cinler sonucu nazar oluşuyor.
Bu genel geçer bir bilgi? Yüzde 1 bile değil söylediğiniz durumun yaşanması. Korku oluşturmak bence doğru bir yaklaşım değil.
Bu tür şeylere inanıp insnalar kendilerine zarar bile verebilir. Siz kendi tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz bu sadece sizin tecrübeniz olmuş olur. Yansıtırken dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum

Pek çok mesaj üyeye gizli hakaret ve psikolojiyi olumsuz etkileyecek içerik içeriyor yorum yapanlar dikkatli olunuz lütfen. Gizlimabet insanlara yardımcı olmak için kuruldu. Yargı dağıtmak için değil

Bu genel geçer bir bilgi? Yüzde 1 bile değil söylediğiniz durumun yaşanması. Korku oluşturmak bence doğru bir yaklaşım değil.
Bu tür şeylere inanıp insnalar kendilerine zarar bile verebilir. Siz kendi tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz bu sadece sizin tecrübeniz olmuş olur. Yansıtırken dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum
Bunu ben değil havas ilmi ile uğraşanların çoğunluğu söylüyorlar, kendi yaşadıklarım da bunu doğruluyor. Büyülerdeki enerji kavramı tamamen manyetik enerji bedeni olan cin denilen varlıklardan ibaret olay benimle ilgili değil yani. Gezegenler ile yapılan büyüklerde de aynı şey geçerli, o gezegenin etkisi altındaki cinlerden faydalanılarak yapılır.

Bunu ben değil havas ilmi ile uğraşanların çoğunluğu söylüyorlar, kendi yaşadıklarım da bunu doğruluyor. Büyülerdeki enerji kavramı tamamen manyetik enerji bedeni olan cin denilen varlıklardan ibaret olay benimle ilgili değil yani. Gezegenler ile yapılan büyüklerde de aynı şey geçerli, o gezegenin etkisi altındaki cinlerden faydalanılarak yapılır.
İstisnasız her soruya bana cin musallat oldu, kurtulamıyorum temalı cevap yazmışsınız. Soru ne olursa olsun soruyu anlayıp ona yönelik bir cevap verdiğinizi görmedim şahsen. size bağlama yapıldığını biliyorsunuz, musallat kaptığınızın farkındasınız ama bağlanmamışsınız. Yapan kişiye muhabbet gelişmemiş?

İstisnasız her soruya bana cin musallat oldu, kurtulamıyorum temalı cevap yazmışsınız. Soru ne olursa olsun soruyu anlayıp ona yönelik bir cevap verdiğinizi görmedim şahsen. size bağlama yapıldığını biliyorsunuz, musallat kaptığınızın farkındasınız ama bağlanmamışsınız. Yapan kişiye muhabbet gelişmemiş?
Gelişmedi, gelişmediği gibi de nefret ediyorum. Site sahibi Uruma baktırmıştım defalarca da yaptı yine oluşmadı. Soruyu gayet net anladığımı düşünüyorum, açan kişi geri getirme , bağlama gibi büyüler tutuyor mu demiş ben de tüm büyülerde o büyünün amacına hizmet eden bir cin olduğu için uzak durulması gerektiğini tavsiye ettim. Çünkü ortada insan gibi kendi iradesi olan ve görünmeyen bir varlık var ne yapacağı da belli olmuyor büyü amacı dışına çıkıp delirtttiği de oluyor veya farklı psikolojik sorunlar da yapıyor.

Hangi Havvas alimleri olanlar ?

Hangi Havvas alimleri olanlar ?

Maalesef yanlı bir yazı, imam gazelinin vefk ilmi açılması ise Havvas ilmine vakıf olman islam alimi ve yazıyı hazırlayan kişinin şahsi fikirlerini içeriyor. Havvas ilmînde cinler kullanılmaz, Havvas ilmini bilmeyenlerin hüddam ilmine attığı iftiradır.

İmam Gazali, Arabi gibi havvasın büyük alimleri cinleri özel bir koymaz ve onlarla çalışmayı kesinlikle kabul etmeler.
Basitçe, Havvas ilmi avam ile çalışmaz.

Geri