Rhea
Elit Üye
Bunu yapanların %99.99999.. u karşı tarafı delirtme insanlıktan çıkarma bilumum yan etkiyi zararı göze alıyor. Sıkıntı yok yani yapan açısındanBunun yanında tuttuysa nur topu gibi bir de insanı delirten cin musallat oluyor...
Bunu yapanların %99.99999.. u karşı tarafı delirtme insanlıktan çıkarma bilumum yan etkiyi zararı göze alıyor. Sıkıntı yok yani yapan açısındanBunun yanında tuttuysa nur topu gibi bir de insanı delirten cin musallat oluyor...
Valla benim bana büyü ile gelen cinden kurtulmama az kaldı günden güne zayıflıyor , darısı diğer büyü yapılan insanlara.Bunu yapanların %99.99999.. u karşı tarafı delirtme insanlıktan çıkarma bilumum yan etkiyi zararı göze alıyor. Sıkıntı yok yani yapan açısından![]()
Çevremden birkaç kişide gördüğüm kadarıyla her büyüsü tutana cin musallat olmamış. Musallat olanda var tabii ki de fakat mutlu mesut cinsiz bir şekilde yaşayan da var. Bunun açıklaması nedir ne değildir bilemiyorum…Valla benim bana büyü ile gelen cinden kurtulmama az kaldı günden güne zayıflıyor , darısı diğer büyü yapılan insanlara.
Kendilerini gizliyorlardır veya hissettirmiyorlardır. Her büyüde görevli bir cin vardır. Nazarda bile aynı şekilde insana haset eden cinler sonucu nazar oluşuyor.Çevremden birkaç kişide gördüğüm kadarıyla her büyüsü tutana cin musallat olmamış. Musallat olanda var tabii ki de fakat mutlu mesut cinsiz bir şekilde yaşayan da var. Bunun açıklaması nedir ne değildir bilemiyorum…
Bu genel geçer bir bilgi? Yüzde 1 bile değil söylediğiniz durumun yaşanması. Korku oluşturmak bence doğru bir yaklaşım değil.Kendilerini gizliyorlardır veya hissettirmiyorlardır. Her büyüde görevli bir cin vardır. Nazarda bile aynı şekilde insana haset eden cinler sonucu nazar oluşuyor.
Bunu ben değil havas ilmi ile uğraşanların çoğunluğu söylüyorlar, kendi yaşadıklarım da bunu doğruluyor. Büyülerdeki enerji kavramı tamamen manyetik enerji bedeni olan cin denilen varlıklardan ibaret olay benimle ilgili değil yani. Gezegenler ile yapılan büyüklerde de aynı şey geçerli, o gezegenin etkisi altındaki cinlerden faydalanılarak yapılır.Bu genel geçer bir bilgi? Yüzde 1 bile değil söylediğiniz durumun yaşanması. Korku oluşturmak bence doğru bir yaklaşım değil.
Bu tür şeylere inanıp insnalar kendilerine zarar bile verebilir. Siz kendi tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz bu sadece sizin tecrübeniz olmuş olur. Yansıtırken dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum
İstisnasız her soruya bana cin musallat oldu, kurtulamıyorum temalı cevap yazmışsınız. Soru ne olursa olsun soruyu anlayıp ona yönelik bir cevap verdiğinizi görmedim şahsen. size bağlama yapıldığını biliyorsunuz, musallat kaptığınızın farkındasınız ama bağlanmamışsınız. Yapan kişiye muhabbet gelişmemiş?Bunu ben değil havas ilmi ile uğraşanların çoğunluğu söylüyorlar, kendi yaşadıklarım da bunu doğruluyor. Büyülerdeki enerji kavramı tamamen manyetik enerji bedeni olan cin denilen varlıklardan ibaret olay benimle ilgili değil yani. Gezegenler ile yapılan büyüklerde de aynı şey geçerli, o gezegenin etkisi altındaki cinlerden faydalanılarak yapılır.
Gelişmedi, gelişmediği gibi de nefret ediyorum. Site sahibi Uruma baktırmıştım defalarca da yaptı yine oluşmadı. Soruyu gayet net anladığımı düşünüyorum, açan kişi geri getirme , bağlama gibi büyüler tutuyor mu demiş ben de tüm büyülerde o büyünün amacına hizmet eden bir cin olduğu için uzak durulması gerektiğini tavsiye ettim. Çünkü ortada insan gibi kendi iradesi olan ve görünmeyen bir varlık var ne yapacağı da belli olmuyor büyü amacı dışına çıkıp delirtttiği de oluyor veya farklı psikolojik sorunlar da yapıyor.İstisnasız her soruya bana cin musallat oldu, kurtulamıyorum temalı cevap yazmışsınız. Soru ne olursa olsun soruyu anlayıp ona yönelik bir cevap verdiğinizi görmedim şahsen. size bağlama yapıldığını biliyorsunuz, musallat kaptığınızın farkındasınız ama bağlanmamışsınız. Yapan kişiye muhabbet gelişmemiş?
Hangi Havvas alimleri olanlar ?Bunu ben değil havas ilmi ile uğraşanların çoğunluğu söylüyorlar, kendi yaşadıklarım da bunu doğruluyor. Büyülerdeki enerji kavramı tamamen manyetik enerji bedeni olan cin denilen varlıklardan ibaret olay benimle ilgili değil yani. Gezegenler ile yapılan büyüklerde de aynı şey geçerli, o gezegenin etkisi altındaki cinlerden faydalanılarak yapılır.
Hangi Havvas alimleri olanlar ?
Maalesef yanlı bir yazı, imam gazelinin vefk ilmi açılması ise Havvas ilmine vakıf olman islam alimi ve yazıyı hazırlayan kişinin şahsi fikirlerini içeriyor. Havvas ilmînde cinler kullanılmaz, Havvas ilmini bilmeyenlerin hüddam ilmine attığı iftiradır.Büyüde Semboller
Büyüde kullanılan birtakım semboller vardır ki, bunlara genel olarak “vefk” adı verilir.
"Vefk, uygun gelme, denk düşme, işi iyi gitmek anlamlarına gelir. Eski çağlardan beri
insanlar, vefk denilen çeşitli şekilleri, kareleri, terkipleri, rakam ve harfleri bir araya getirerek dünya hadiselerine, kişilere, madde ve eşyaya etki etmeye çalışmışlardır.
İslam dünyasında vefk ilmi ve sayıların esrarı üzerine ilk eseri, Cabir İbn Hayyam
yazmıştır. Batıni, Hurufi ve İsmaili gibi batıl mezhepler, vefk, harf ve sayıları kutsal kabul
etmişlerdir.
İmam Gazali ise, Allah'tan...
- aris
- Cevaplar: 0
- Forum: Bedensiz Varlıklar
Seninle iletisime gecebilir miyimBenim yaptığım büyüler tutuyor.
Lanet Kara Büyü yapmıştım hak eden birisine
ifritler 20 dakikada hedef kişiyi buldu büyünün kabulune işaret olarak evimiz sallandı.
İfrit kendini bana gösterdi
Site içerisinde iletişim bilgisi paylaşmak yasaklanma sebebidir.Seninle iletisime gecebilir miyim
Nasıl yardımcı olabilirsinizBenim yaptığım büyüler tutuyor.
Lanet Kara Büyü yapmıştım hak eden birisine
ifritler 20 dakikada hedef kişiyi buldu büyünün kabulune işaret olarak evimiz sallandı.
İfrit kendini bana gösterdi