Büyü bozmak için birşeyler yapıldı mı?
Hayır hala bir şey yapılmadı, üstelik büyü yaptığını bile bile de kızamıyorum onaBüyü bozmak için birşeyler yapıldı mı?
Mabetsanat.com sitesi üzerinden spiritüel danışmanlık alıp bakım yaptırdım ben Kerimali beye(URUMHAMATAHAYİL) büyü olduğu ortaya çıktı, siz de aynısını yapın.Merhaba konuya parazit yapmak gibi olacak @emre0654 lütfen affedin @Absoluta Virtute @URUMHAMATAHAYİL ben de üzerinde büyü olduğundan şüpheleniyor ve kurtulmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Emeklerinizi de karşılamaya hazırım.
Bir de meraktan soruyorum büyü yaptıran da büyüden etkileniyor mu acaba ? Bana büyü yaptıran kişi aklıma gelmeye başladığı zamanlar hastaneye gitmişti 2-3 sefer.https://www.gizlimabet.com/konular/buyu-yapana-geri-gonderme-ritueli.35308/
Bundan başlayabilirsiniz.
Ben etkilenir diye biliyorum ama bağlama büyüsüyle sizi kendine bağlasa da size bağlı olmayacak, siz bağlı olacaksınız ona.. Yani ne fark eder etkilense de sizin ondan etkilenmeniz de zamanla oluşacak olan duygusal bağımlılık da her şey koca bir yalan, bir yalana inanıp aşk sanacaksınız kendinizi kandırmış olacaksınız sadece.Bir de meraktan soruyorum büyü yaptıran da büyüden etkileniyor mu acaba ? Bana büyü yaptıran kişi aklıma gelmeye başladığı zamanlar hastaneye gitmişti 2-3 sefer.
Yok ondan bahsetmedim benim yaşadığım psikolojik ve fiziksel problemler onda da olur muBen etkilenir diye biliyorum ama bağlama büyüsüyle sizi kendine bağlasa da size bağlı olmayacak, siz bağlı olacaksınız ona.. Yani ne fark eder etkilense de sizin ondan etkilenmeniz de zamanla oluşacak olan duygusal bağımlılık da her şey koca bir yalan, bir yalana inanıp aşk sanacaksınız kendinizi kandırmış olacaksınız sadece.
Sanmıyorum öyle olsa önüne gelen bağlama büyüsü yapmazdı böyle kolayca. Zararı bağlama büyüsü yapılana. Büyü yapan kendini korumaya alır. Sizde on birimse problem onda en fazla iki birim kadardır şiddeti.Yok ondan bahsetmedim benim yaşadığım psikolojik ve fiziksel problemler onda da olur mu
Bir de meraktan soruyorum büyü yaptıran da büyüden etkileniyor mu acaba ? Bana büyü yaptıran kişi aklıma gelmeye başladığı zamanlar hastaneye gitmişti 2-3 sefer.
İlk başlarda o da etkilenir, kendisini mutlaka korumaya almıştır.Sizin gibi etkiler olmaz karşı tarafta yaptığı büyüyle alakalı etkileneceği durumlar eğer varlık varsa arkadasların dedikleri gibi dininiz nedir bilemiyorum sihir ayetleri okunursa aşırı derecede rahatsız olur mesela dünya üstüne üstüne gelir gibi basar ona okunan yer hemen uzaklaşmak isteyecektir.Yan yana geldiğiniz oluyorsa bi deneyin nas,felak ve ayetel kürsü okumayı bakın nasıl deliriyorBir de meraktan soruyorum büyü yaptıran da büyüden etkileniyor mu acaba ? Bana büyü yaptıran kişi aklıma gelmeye başladığı zamanlar hastaneye gitmişti 2-3 sefer.
Bir de meraktan soruyorum büyü yaptıran da büyüden etkileniyor mu acaba ?
Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Belki büyüyü başkasına yaptırmadi kendi yaptı. Büyünün bozulması niyetiyle Ayetel Kürsü okuyun. Bozulmasa da etkisi hafifler.Kusura bakmayın ısıtıp ısıtıp aynı konuda sizi meşgul etmek istemiyorum, şuan maalesef maddi durumum fazla el vermediği için büyü bozma işlemi, koruma vs yaptıramıyorum. Bu kadının bulunduğu sokaktan yarın hiç tanımıyormuş, bilmiyormuş gibi bir geçeyim diyorum sırf meraktan acaba benim geçtiğimi bilir mi veya büyücüsü haber alıp ona haber verebilir mi ?
şuan maalesef maddi durumum fazla el vermediği için büyü bozma işlemi, koruma vs yaptıramıyorum.
Sizden ümidimi kesmiştim son yazdıklarınızı okuyunca bu güzel bir haber.. tebriklerSon durum : Kerimali bey (URUMHAMATAHAYİL) sağolsun her anlamda yardımcı oldu, şimdi beraber büyü bozma işlemlerine geçeceğiz.
Merhaba, Kerimali beye nasıl ulaşabilirim? Üyelik bilgisine ulaşamadım. Teşekkürler.Son durum : Kerimali bey (URUMHAMATAHAYİL) sağolsun her anlamda yardımcı oldu, şimdi beraber büyü bozma işlemlerine geçeceğiz.
Merhaba, Kerimali beye nasıl ulaşabilirim? Üyelik bilgisine ulaşamadım. Teşekkürler.