"Yıldızname" diye belirtmiş zaten. Başıma bir sürü uğursuzluk getirdi demiş. Herkes nedense "bana ver, bana ver" olmuş. Yorumlar bana da tuhaf geldi.Ben yanlış anlamışım ben büyü kitabı sanıyordum
Çarpışma yokBen mı yanlış anlıyorum. Yoksa sizler bir astroloji kitabı için ciddi ciddi çarpışıyorsunuz?
Çok eski oluşunu düşünme sebebim varliklar tarafindan sahiplenilmiş görünüyor açıkcasi ? Kitap nereye giderse onlarda oraya. Çok eski ve terk edilmis esyalar sahipleniliyo benim bilgim.Aslında kitabın çok eski oluşu onu değerli kılıyor bence... Büyü kitabi olup olmamasindan ziyade. Belki de el yazmasidir. Öyle mi acaba @Brightly bunu merak ettim simdi?..
Sadece kitabın yarısı ver bende ama buraya bir fotoğrafını ekleyebilirimKitabı bana da verebilirsiniz. Memnuniyetle kabul edebilirim.
Çok özür dilerim ama kitap büyü kitabımıHayır el yazması değil sadece dili farklı bir de saman kağıdı üzerine yazılmış gibi
Bende bunu çok merak ettim açıkçası yani birine verdiğimde bütün kötü enerji veyaÇok eski oluşunu düşünme sebebim varliklar tarafindan sahiplenilmiş görünüyor açıkcasi ? Kitap nereye giderse onlarda oraya. Çok eski ve terk edilmis esyalar sahipleniliyo benim bilgim.
Yaşanılan garip durumların sebebi bu olabilir.
Sen ne dersin bu konuda @Absoluta Virtute
Bunu bende çok merak ettim açıkçası başkasına verdiğimde onlarda aynı durumu yaşarlar mı ya da beni rahatsız etmeyi bırakırlar mıÇok eski oluşunu düşünme sebebim varliklar tarafindan sahiplenilmiş görünüyor açıkcasi ? Kitap nereye giderse onlarda oraya. Çok eski ve terk edilmis esyalar sahipleniliyo benim bilgim.
Kitabın bende sadece yarısı var bu yarısında evet büyü ile ilgili bir şeyleri olduğunu gördümÇok özür dilerim ama kitap büyü kitabımı
Bende bunu çok merak ettim açıkçası yani birine verdiğimde bütün kötü enerji veya
Bunu bende çok merak ettim açıkçası başkasına verdiğimde onlarda aynı durumu yaşarlar mı ya da beni rahatsız etmeyi bırakırlar ben başka bişey soruyorum biri yıldızhane dedi öylemi büyü kitabımı
Lütfen kitabı bana verirmisinKitabın bende sadece yarısı var bu yarısında evet büyü ile ilgili bir şeyleri olduğunu gördüm
Ekleyebilirseniz cok sevinirim benburaya bir fotoğrafını ekleyebilirim
Lütfen ekleyinSadece kitabın yarısı ver bende ama buraya bir fotoğrafını ekleyebilirim
Olabilir.Çok eski oluşunu düşünme sebebim varliklar tarafindan sahiplenilmiş görünüyor açıkcasi ? Kitap nereye giderse onlarda oraya. Çok eski ve terk edilmis esyalar sahipleniliyo benim bilgim.
Burada böyle bir paylaşmam yapmam herhangi bir sorun yaratır mı ? Sayın @URUMHAMATAHAYİLEkleyebilirseniz cok sevinirim ben![]()
Çok acil büyü yapmayı öğrenmem lazım çok zor durumdayımSiz de bir ölüm kalım meselesi var gibi, tehdit mi edildiniz
Öyle bir dünya yok Ümit Bey. Acele giden ecele gider.Çok acil büyü yapmayı öğrenmem lazım çok zor durumdayım