Brightly
Kayıtlı Üye
Evini bilmiyorum@Brightly Eğer evlerinin adresini biliyorsanız kapının önüne bırakıp kaçın oradan,bırakın onlar düşünsün...Size etki edemediklerini ve eğer kendileri verdikleri kitabı geri almıyorlarsa sizin herşeyi onlara geri iade edebileceğinizi anlamış olur ,bu da bir çeşit şaşırtmak ve dengelerini bozmaktır...Bunu yapamayacaksanız (adresi bilmiyorsanız ya da içinizden gelmiyorsa)hiç okunmayacak hale gelene kadar küçük parçalara bölüp çöpe atmak....Böylece elinizden çıkmış olacak ve istemeden size gelmiş bir hediyeyi geri iade etmiş olacaksınız evrene...Batıl inançların ya da büyülerin size işlemediğine inanmış oluyorsunuz böylece...Korkmayın,kendi gücünüe inanın!
Evinin nerede olduğunu maalesef bilmiyorum sadece telefon numarasını biliyorum onu da zaten ya açmıyor ya da sürekli kaçıyor. Teşekkür ederim fikirleriniz için@Brightly Eğer evlerinin adresini biliyorsanız kapının önüne bırakıp kaçın oradan,bırakın onlar düşünsün...Size etki edemediklerini ve eğer kendileri verdikleri kitabı geri almıyorlarsa sizin herşeyi onlara geri iade edebileceğinizi anlamış olur ,bu da bir çeşit şaşırtmak ve dengelerini bozmaktır...Bunu yapamayacaksanız (adresi bilmiyorsanız ya da içinizden gelmiyorsa)hiç okunmayacak hale gelene kadar küçük parçalara bölüp çöpe atmak....Böylece elinizden çıkmış olacak ve istemeden size gelmiş bir hediyeyi geri iade etmiş olacaksınız evrene...Batıl inançların ya da büyülerin size işlemediğine inanmış oluyorsunuz böylece...Korkmayın,kendi gücünüe inanın!