valla ne geliyosa bu milletin başına hocalardan geliyo.ben olsam kivepin yerinde hocalara itibar etmezdim.Etrafında iyi bir hoca yok mu ? Git ne olduğunu bilir. Dikkat et o kitabı araklamasınlar![]()

valla ne geliyosa bu milletin başına hocalardan geliyo.ben olsam kivepin yerinde hocalara itibar etmezdim.Etrafında iyi bir hoca yok mu ? Git ne olduğunu bilir. Dikkat et o kitabı araklamasınlar![]()
Maji ve sifa uygulamalari var icinde.Arapca bilmediginiz icin direk olarak isinize pek yramaz.Tabi eger bu konulara ilginiz yada yeyeneginiz varsa yardim alaraak okuyup cozmeye baslarsiniz.Kiymetli bir birakit ama cozmek lazim kisi annenizin neyivoluyormus yani akrabaliginiz varmi.Ilginizi cekmiyor ve rahatsiz oluyorsaniz once uruma danisin sonra ne yaoacaginiza karar verirsiniz.
Defterin sahibini tanıyan kimse yasamıyor şuanda, eski ve cok yıpranmış zaten. Bilen tanıdıklarım olsa önce onlara sorardım tabi
Okumaya başlamadan önce sordum şimdide okumaya calışıyorum. Okumalımıyım diye sordum çünkü yorgunluk ve uyku getiriyor, enerjim düşüyor ve yanlışlıkla dua kısımlarını okuycak kadar dalgın olmam .
Candokia cidden sorun olmazmı sana güveneyim mi![]()
Bana kalırsa bu çalışmaları yapan kişinin kendi derlemeleri ve tecrübelerinden oluşmuş bir kitap.
Biraz büyük olsa sayfa okunmayacak bişey yok da sayfa minnacık.
İlla merak ettiğin bir sayfa varsa büyük yayınlarsan okuruz .
Böyle bir kitap yazan birisini tanıyorum o da kendi mürekkebi ve el yazısıyla Osmanlıca yazıyor.