"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu defteri okumalımıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kıvep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maji ve sifa uygulamalari var icinde.Arapca bilmediginiz icin direk olarak isinize pek yaramaz.Tabi eğer bu konulara ilginiz yada yeteneginiz varsa yardim alarak okuyup çözmeye başlarsiniz.Kiymetli bir birakıt ama çözmek lazim kişi annenizin neyi voluyormuş yani akrabaliginiz varmi.İlginizi çekmiyor ve rahatsiz oluyorsaniz önce Urum'a danisin sonra ne yapacaginiza karar verirsiniz.

Maji ve sifa uygulamalari var icinde.Arapca bilmediginiz icin direk olarak isinize pek yramaz.Tabi eger bu konulara ilginiz yada yeyeneginiz varsa yardim alaraak okuyup cozmeye baslarsiniz.Kiymetli bir birakit ama cozmek lazim kisi annenizin neyivoluyormus yani akrabaliginiz varmi.Ilginizi cekmiyor ve rahatsiz oluyorsaniz once uruma danisin sonra ne yaoacaginiza karar verirsiniz.

Aslınca eski türkçeyi biliyorum ve arapçadanda çok az anlayabiliyorum. Defteri bu şekilde okumaya başlarsam yanlışa mı düşerim diye düşünüyorum bir yandanda merak içindeyim. Annemim dedesinin babası oluyor sanırım, yaşayan kimse yok bana bunu anlatacak

Bu defter havvas ilmi ile ilgili çok eski bir defter ve içinde büyü tılsım gibi gizli ilimlere ait bilgiler var.. Okuyabilmen için biraz osmanlıca türkçesi birazda gizli ilimlere ait bilgiler mutlaka gereklidir ama sen yinede okuaya çalış ama sakın bilmediğin bir şeyin tatbikini yapma başına musalattları musallat edersin bir daha zor kurtulursun veya hiç kurtulamayabilirsin de...

merhaba.öncelikle bu defteri scanner de taratıp bana gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.2.resimde ki şifreleme gayet açık ve net eğer emaille bana bildirme veya özelden mesaj atma gibi durum varsa sana hepsini açıklarım

acid adlı arkadaş doğru söylüyor bunlar el değiştiriyor diye biliyorum bende o yüzden defteri yazan kişiye çok yakın birini bul ve sor anlatıcaktır muhakkak çıkar birisi . Bu kadar uğraş çöpe atılmaz arkadaşım .

hmm bence okumanızda hiç bir problem görmüyorum fakat uygulamasanız daha sağlıklı olur biraz Arapçanızı geliştirerek belki okuma ve uygulama işini düzeltebilirsiniz evet bence moderatörlere sormanız daha sağlıklı görüyorum umarım sizin menfaatinize dokunur :)

Defterin sahibini tanıyan kimse yasamıyor şuanda, eski ve cok yıpranmış zaten. Bilen tanıdıklarım olsa önce onlara sorardım tabi
Okumaya başlamadan önce sordum şimdide okumaya calışıyorum. Okumalımıyım diye sordum çünkü yorgunluk ve uyku getiriyor, enerjim düşüyor ve yanlışlıkla dua kısımlarını okuycak kadar dalgın olmam .

Candokia cidden sorun olmazmı sana güveneyim mi :)

Defterin sahibini tanıyan kimse yasamıyor şuanda, eski ve cok yıpranmış zaten. Bilen tanıdıklarım olsa önce onlara sorardım tabi
Okumaya başlamadan önce sordum şimdide okumaya calışıyorum. Okumalımıyım diye sordum çünkü yorgunluk ve uyku getiriyor, enerjim düşüyor ve yanlışlıkla dua kısımlarını okuycak kadar dalgın olmam .

Candokia cidden sorun olmazmı sana güveneyim mi :)

Defteri okumaniz sizin için zararli olmaz, tabi uygulamazsaniz:) Defteri tarattirip bana gonderirseniz minnettar kalirim, el yazisi kitaplara karsi inanilmaz bir sevgim vardir:D

Bana kalırsa bu çalışmaları yapan kişinin kendi derlemeleri ve tecrübelerinden oluşmuş bir kitap.
Biraz büyük olsa sayfa okunmayacak bişey yok da sayfa minnacık.
İlla merak ettiğin bir sayfa varsa büyük yayınlarsan okuruz .
Böyle bir kitap yazan birisini tanıyorum o da kendi mürekkebi ve el yazısıyla Osmanlıca yazıyor.

Bana kalırsa bu çalışmaları yapan kişinin kendi derlemeleri ve tecrübelerinden oluşmuş bir kitap.
Biraz büyük olsa sayfa okunmayacak bişey yok da sayfa minnacık.
İlla merak ettiğin bir sayfa varsa büyük yayınlarsan okuruz .
Böyle bir kitap yazan birisini tanıyorum o da kendi mürekkebi ve el yazısıyla Osmanlıca yazıyor.

Sayfaların tamamını bilerek çekmedim kötü amacla kullanılmaması için. Şu anda biraz ara verdim ama tekrar çalışmaya başladığımda söylediğiniz gibi merak ettiğim bir sayfaları yayınlanırım. Böylece belki daha net okunmuş olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri