Birisine Bir Sırrı Unutturmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deli_i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deli_i

Kayıtlı Üye
[FONT=times new roman, times, serif][/FONT]

[FONT=times new roman, times, serif]İhtiyacın olan şeyler:Siyah bir mum,üstünde MY SECRET yazan bir kağıt ve diğer tarafında da sizin sırrınız; ve bi de silgi. İlk önce siyah mumu yak,M harfini silerken bunları söyle: As I erase one letter away,You`ll forget my secret(kişinin adı)today,And when the last letter is erased and burned,My secret to you--shall never return! Ve mumu söndür... Her gece bir harfi sil(MY SECRET`taki).T harfi de silindiğinde,siyah mumun ateşinde kağıdı yak ve şunu de:So mote it be![/FONT]

bu gercekten mümkün cok ilginc birsey,,, sanirim ingilizce olmasi kafami karistirdi biraz!:oops:

Olur neden olmasın. Sonuçta cadılar kendi büyülerini kendileri yazarlar ve ağızlarından çıkan kelimeler enerjileriyle bütünleşir.

İslamiyette "unutmak" en büyük nimetlerden birisi sayılır.
Eğer "unutmak" bizlere bahşedilmeseydi neler olurdu şöyle bir düşünün lütfen.
Sevdiklerini kaybeden insanların acılarını düşünün en basitinden.
Unutma sayesinde acılar yerini tatlı hatıralara bırakır, yerini yeni güzelliklere bırakır.

Syg.

Daha önce dualar dışında hiç bir uygulamada bulunmadım. Cadılık , medyumluk insiliyelerine katılmadım, enerji seviyem hakkına hiç fikrim yok. Kısacası oldukça amatörüm. :) Enerjim yetmez de bu uygulama bana herhangi bir terslik getirebilir mi? :smash:

Bir mumu yedi gece kullanıp söndürüp söndürüp tekrar mı kullanacağız? Başka uygulamalar da mumu söndürmeyin eriyip kendi sönünceye kadar bekleyin deniyordu.

ya ben de yapacağım ama siyah mumu nerden bulacağım:S:SS:S:
hakkaten siyah mumu nerden bulcazzz

ya ben de yapacağım ama siyah mumu nerden bulacağım:S:SS:S:
hakkaten siyah mumu nerden bulcazzz

Sitede cadılık ile ilgili bölümde yazıyor doğal mumun yapımı.Oradan bakıp kendiniz yapın derim.Çünkü bulacağınız siyah mum el değmemiş olmalı,ayrıca mumun içinde petrol ve sentetik maddeler olmamalı.

ya ben de yapacağım ama siyah mumu nerden bulacağım:S:SS:S::ban::ban:

evet siyah mum bulmak zor ancak bulunabilir eger bulamazsan kendin evde yapabilirsin maliyeti düşük ayrıca kolay yapılabilen birsey eger denemek istersen sana nasıl mum yapılacagını anlatabilirim çünkü piyasada sadece dışı siyah olan mum bulunuyor

Geri