"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Azerbaycanda Cin Çıkarma

Gerçek olduğunu gösteren bir çok kanıt var videoda.Paylaşım için teşekkürler kardeşim.

Selamun Aleykum,

Yuce Allah c.c sizlerle olsun,

Bir medyum olarak boyle seyleri izlemeyin derim.Evet gercektir cikarilir ama hemen geri gelir.Bu ayakkabi degildir.Bu yukaridaki cocuk yanlis birsey yapmis olabilir ,inanc

Gerçek.Daha korkunç olaylar var.Yine bir kişi rahatlıkla çocuğu zaptediyor.Bazı vakalarda cinin içine girdiği adam,iri yarı,sportif olunca,3 adam zor zaptediyor.Kalın zincirlere bağlayanlar var.Kişi 190 boyunda,110-115 kg olunca haliyle normal.

Kız musallatdan kurtulmuş. Bu bizler için bir ders. Cin daveti yapmak isteyenler bir defa değil bir kaç defa düşünsünler. Bende davet yapanlardan birisiyim. Müslüman cin daveti yaptığım için Allaha çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama çok dikkatli olmak lazım. Benim böyle bir tanıdığım var. Cin padişahı musallat olmuş. Götürmedikleri yer kalmadı. Hiç kimsenin gücü yetmiyor. Hatta diğer müslüman cinlerden de yardım istediler. Kafir cin ne kadar güçlüyse kimse baş edemiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=ME8t7wm2bcA

Kız musallatdan kurtulmuş. Bu bizler için bir ders. Cin daveti yapmak isteyenler bir defa değil bir kaç defa düşünsünler. Bende davet yapanlardan birisiyim. Müslüman cin daveti yaptığım için Allaha çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama çok dikkatli olmak lazım. Benim böyle bir tanıdığım var. Cin padişahı musallat olmuş. Götürmedikleri yer kalmadı. Hiç kimsenin gücü yetmiyor. Hatta diğer müslüman cinlerden de yardım istediler. Kafir cin ne kadar güçlüyse kimse baş edemiyor.

Cin padişahı denilen varlık insanlara musallat olmaz. Bu yanlış bir bilgilendirmedir. 7 tane cin padişahı olduğu bilinir. Genel olarak söylüyorum bu sayıyı. Şöyle birşey düşünün. Bir kral savaşçı ya da ordusu olmadan tek başına bir ülke ya da krallığa savaş açabilir mi. Hayır. Eline kılıç , silah alıp tek başına saldırır mı. Hayır. Ya da ordusu ile savaşa gitti diyelim. Kendisi direkt savaşın içinde mi bulunur fiili olarak. Hayır. Aynen böyle düşünün cin padişahlarını.Evet etkileyici bir video olmasına rağmen kurmaca bir video olduğunu size rahatlıkla söyleyebilirim. Daha videonun başında yaptıkları el hareketinden kurmaca olduğu belli oluyor. Taktir sizin.

evet açıkçası bana da pek inandırıcı gelmedi kafir bir cinin iki dk da müslüman olması. ya yalan söyledi yada gerçekten müslüman oldu youtube da da o kadar paylaşım video var bu konu hakkında...

Geri