"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aynı rüyayı görmek

Bir daha öyle rüya görürsen orda dur sakın ardından gitme lavaboya :D Şeytani varlıklar pek sever banyolu lavabolu rüyaları.
adam şeytan mıydı cin miydi yoksaaa:eek: belki de onu merak edip peşinden gitmemi umdu, ama ben rüyadan uyanmayı seçtim.

Yok yahu @yay bana kızacak ama adam resmen ekip kaçmış. Bildiğimiz izdivacını beğenmeyince kaçmış :LOL:. Para ödemek istememiş de olabilir.:p
aslında tam olarak öyle olmadı; ben kız arkadaşımı gördüm ve onunla lafa daldım, adamı beklettim. o da "niye gelmiyorsun seni bekliyorum" dedi ama kızar gibi söylemedi, umursamıyor da değildi.

kız arkadaşım dediğim kızı tanımıyorum; sarışın ve mavi gözlüydü, adama çok benziyordu.

şöyle bir düşündüm de epey garip bir rüyaymış.

aslında tam olarak öyle olmadı; ben kız arkadaşımı gördüm ve onunla lafa daldım, adamı beklettim. o da "niye gelmiyorsun seni bekliyorum" dedi ama kızar gibi söylemedi, umursamıyor da değildi.

kız arkadaşım dediğim kızı tanımıyorum; sarışın ve mavi gözlüydü, adama çok benziyordu.

şöyle bir düşündüm de epey garip bir rüyaymış.

Onlar kardeşti belki de :) Bir daha onları görürsen uzak dur :)

Geri