"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aura İnisiyasyonu 6. Çalışma Deneyimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elfangel

Kayıtlı Üye
Çalışmanın başında sanki her yerime iğne batırılıyormuş gibi hissettim. Geçen çalışmadaki sıkılma hissi yine oldu ama çok uzun sürmedi bu sefer. Sıkılma hissi geçtikten sonra içim genişliyormuş gibi geldi, büyüdüm sanki. Bir ara net bir şekilde bir kaplan gördüm, hatta ürktüm. Enerji yoğundu ve güzeldi.
Teşekkürler Urum... :)

Çalışma boyunca ellerim ısındı.. Sol elimin parmaklarına iğne batırılıyormuş gibi hisler oluştu. Güzel, huzurlu bir çalışmaydı.

Teşekkürler Urum, enerjine sağlık..

Vücudumun yatağa bastırılıyor hissi yine oluştu.Yoğun olarak enerjiyi hissettim.
teşekkürler Urum :)

Pek birşey hissetmedim avuç çakralarımın çalışması hissi dışında. Sabah çok dinç ve keyfim yerinde uyandım. Çok teşekkür ederim sevgili Urum.

Çalışma sırasında tek tek bütün çakralarımı hissettim.Vücudumun bazı bölgelerinde anlık ağrılar oluştu.Çalışmadan sonra ise biraz sinirliydim belki de gün boyunca biriken stresin etkisiydi.
Teşekkürler Urum :)

Çalışmaya katılmaya çalıştım, uyanınca farkettim uyuduğumu. Doktorlarımız Tıp Bayramını benimle kutladılar da. Urum her şey için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri