"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aura İnisiyasyonu 3. Grup 3. Çalışma Deneyimleri 09/01/2012

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı geceler efendim.
seans sırasında önce çok üşüdüm elim ayağım sanki buz kesti daha sonra ısındım bu kezde yatağa yapıştım gerçi çok sancılı olarak seansa katıldım bunun etkisi varmı bilemem ama bilginizin olmasını istedim gözlerimin önüne çok küçük resimler geldi sanki televizyon yada kabei münevver gibi kadın başı gibi şekiller gördüm yorumlayabilirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim bizlere enerjisini gönderen kıymetli arkadaşlarıma hakkınız geçti halal edermisiniz ALLAHIMA emanet olunuz efendim

Diğer çalışmalara nazaran ilk kez bu kadar şiddetli hissettim. Ellerimden başıma kadar sürekli bir titreme gibi bir hal içindeydim. Sonra uyuyakalmışım, uyandığımda şiddetli baş ağrısı dışında gayet dinçtim.

Teşekkürler, sevgiyle...

Baş ağrısı olması, yeni enerjilere uyumlamırken normaldir.

Çalışma sırasında görüntüler görmek bilinçaltınızın boşalmasıdır. Ne gördüğünüzün veya niye gördüğünüzün önemi yoktur, bunlara takılmayın. Farkında olmadan rahatlama sağlar.

Geri