"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aura İnisiyasyonu 3. grup 2. Çalışma Deneyimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

embriyo

Elit Üye
Deneyimlerinizi buradan paylaşabilirsiniz, hayırlı olsun:)
Urum'un enerjisi ve emeğine sağlık...

111 tecrübe puanım var 300 olsun bende katılacağım sırf onu bekliyorum denebilir :P Ama büyü yapınca çakralar kapanır mı veya negatif enerji gelir mi diye korkuyorum

111 tecrübe puanım var 300 olsun bende katılacağım sırf onu bekliyorum denebilir :P Ama büyü yapınca çakralar kapanır mı veya negatif enerji gelir mi diye korkuyorum

Yapılan majiye göre değişir .Çünkü her yaptığın uygulama sana 3 katı olarak geri döner sen negatif yaparsan 3 katı negatif olarak geri döner.O yüzden buna dikkat edin.Siz negatif yaparsanız negatif etki alırsınız.Eğer kimseye zarar vermeyecek uygulama yaparsanız olumlu olarak 3 katı geri alırsınız bu da büyük bir enerji alışverişi olarak geri döner. :)

Kısaca özetlersem büyü yapınca direk negatif enerji almazsınız ne tür etki alacağınız size bağlıdır. :)

Yapılan majiye göre değişir .Çünkü her yaptığın uygulama sana 3 katı olarak geri döner sen negatif yaparsan 3 katı negatif olarak geri döner.O yüzden buna dikkat edin.Siz negatif yaparsanız negatif etki alırsınız.Eğer kimseye zarar vermeyecek uygulama yaparsanız olumlu olarak 3 katı geri alırsınız bu da büyük bir enerji alışverişi olarak geri döner. :)

Kısaca özetlersem büyü yapınca direk negatif enerji almazsınız ne tür etki alacağınız size bağlıdır. :)

Kendimi geliştirmek ve birisiyle aramdaki küslüğü kaldırmak birde kötü duruma düşersem para için yaparım ama para en son plan önemli olan ilk 2 :) (hem fiziki hemde kültürel yönden geliştirmek istiyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri