"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aura İnisiyasyonu 1. Grup 7. Çalışma Deneyimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

embriyo

Elit Üye
Auranın son çalışmasının deneyimlerini buradan paylaşabilirsiniz, hayırlı olsun:)
Urum'un enerjisi ve emeğine sağlık...

Bu son calışma çok çok uzun sürdü bende.
İlk önce ellerimde soğuma ve tutma hissi vardı.
Çalişmaları üçüncü gözde, kalp çakrasında ve kök çakrasında hissettim.
Çalışma sırasında uyuya kalmışım.

Urumun enerjisine ve emeği gecen herkese binlerce teşekkürler.

Keyifli ve huzur verici bir calismaydi,sonuna dogru uyuya kalmisim.Urum'a ve embriyo'ya emekleri icin tesekkurler.

Önce eflatun tüy gibi yumuşak bir bulut ardından kafamın içinde inanılmaz bir beyaz da kayboldum, sonrası ise sadece uzandım. Yaklaşık bir saat sonra kalktım arada uyku yok sadece uzanmak, ama belki başka nedenlerden ne orada ne burada gibi bir kopukluk yaşadım sanki boynumda içeri doğru bir baskı var gibi dengem gitti toparlanamadım. Harici her zaman ki gibi iyi, rahatlatıcı ve neşeli hissettiren bir çalışma idi, teşekkür ediyorum +)

Bugün ayna karşısına geçtim aurama odaklandım ve yine beni 3parmak kalınlığında sarmalayan şeffaf şeriti gördüm ama bu sefer şeffafın yanında kırmızı pembe tonlarını da gördüm sis gibiydi.
ancak başımın üstünde biran haleden daha büyük bir çizgi gördüm geniş bir daireydi ve tekrar görmeye çalışınca kayboldu. Bu çalışmaların etkisinden dolayı mı acaba

Ayna karşısında odaklanarak bakarsanız aura görmeniz normaldir, ancak renk görmeniz inisiyelerin özellikle 3. göz -alın çakrası için olan çalışmanın ve diğerlerinin etkisiyle de gelişmiş olabilir.

Geri