aşık cin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan whispers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazen şu Mabet te konuşmak o kadar anlamsızlaşıyor ki...

iyilik meleği gibi görünmeye çalışmak çok abes duruyor. Hem gündemde kalmak veya gündeme gelmek için kibarlığı, nezaket.....i elden bırakmamak lazım.
Bu ne ? Gelde ifrit olma. Böyle nerden toplayıp toplayıp yazıyorsunuz.
Hatır için, şu bu kırılmasın diye değerlerimi, bildiklerimi, tecrübelerimi inkar edecek, yok sayacak veya susacak değilim.
Hadi onu geçtim, bu ne?
Lütfen Mabet te şöyle çocukça cümlelerle alınganlık yapmayın, İTİCİ ... Doğru düzgün beni eleştir, Yazdıklarımı yani.

-Vallahi siz efendim, insanları ifrit ediyorsunuz. O cinler hep etrafınızda ifrit ettiğiniz insanlar olmasınlar? MÜMKÜNDÜR?‍♀️

Saygılarımla...

EDİT:
@Seraphine deyince dikkatimi çekti de hakikaten bazı üyeler tarafgirlik üzere işine gelen yorumlara gaz vermek için beğeniyor gibi tabiri caizse:)yapmayın gözünüzü seveyim. kaç yaşında insanlarız şurda.:LOL:

bu benim art niyetimse ona da eyvallah, ne diyim?‍♀️

Son düzenleme:
-Vallahi siz efendim, insanları ifrit ediyorsunuz. O cinler hep etrafınızda ifrit ettiğiniz insanlar olmasınlar? MÜMKÜNDÜR?‍♀️

Saygılarımla...
:)Mümkündür. İfrit olmanız bunun en büyük kanıtı.

Ne kadar kötüymüşüm, herkesi sinir küpü, ifrit etmişimde haberim yokmuş. Ben neymişim öyle. Hayret. Oysa henüz sizden başka bu kadar ifrit olanda görmedim :)

Neyse... Herşeye rağmen üzgünüm.Hakkınızı helal edin. Saygılarımla...

:)Mümkündür. İfrit olmanız bunun en büyük kanıtı.

Ne kadar kötüymüşüm, herkesi sinir küpü, ifrit etmişimde haberim yokmuş. Ben neymişim öyle. Hayret. Oysa henüz sizden başka bu kadar ifrit olanda görmedim :)

Neyse... Herşeye rağmen üzgünüm.Hakkınızı helal edin. Saygılarımla...
Yine alındınız. ?‍♀️ Bu yönde biraz farkındalık geliştirmenize vesile olmak düşüncesindeyim. inşallah olmuşumdur.

Hakkım bu mabetteki herkese helal olsun.

Kimseyle bir derdim yok, Yazarken bazen hissel bazen ilmi bazen de insani yönüm baskın geliyor. Ama genel halim (DAİMON) bellidir.
Herkeste beni ortalama tanır. Şu saatten sonra kasacak halim yok anlayacağınız.

MABET te yalnızca konuşmayı tercih etmediğim kişi yahut kişiler olabilir. bu çok normal... benimle konuşmak istemeyenlerde vardır, yazdıklarımı görmek istemeyenler vs.

Böyle şeylere çok alıştım. sizde alışın...

Saygılar, selamlar...

Aşık cin demek, biyo-enerjinizi eterik beden üzerinden sizinle paylașan kafir cin demektir.

Kafir cinler, ilahi yasalardan dışlanmış ve azap çeken varlıklardır. Hayatta kalmak için de insanların evrenden saf halde alıp etrafına yansıttıkları enerji artıkları ile beslenirler genelde. Evlerde zararsız yaşayan cinler bunlar olur.

Bazen de cinler zamanla enerji artığı ile beslenmekten vazgeçip, yapabiliyorsa, siz de açık kapı bırakıyorsanız, sizin ile ilahi olan arasındaki tabakaya yerleșebilirler. İşte bu mental açıdan çok zorlu bir süreçtir.

Çünkü cin her halükarda size paranormal aktivite yaşatabilir. Sahte kerametler üzerinden kușatılırsınız. Çünkü artık sizin enerji artığınız ile değil, evrenden saf halde küme küme çektiğiniz enerjiyi sizden devralacak sizi manipule etmeye başlar.

Hem siz kendinizi seçilmiş hissederek davranırsınız, hem de musallat cin daha geniş akan enerji ile sizin üzerinizden beslenmeye başlar.

Bu vakaların arınma aşaması çok zordur. Çünkü kişi kendini ele vermek istemez. Adeta kendini kendine kapatmış ve cinin salt kendi bilinci üzerinden hareket etmektedir.

Ruhunu satmak böyledir. Allah mühür vururuz diyor. Yani vicdanına seslenemezsin de o kişinin. Kısa devre olmuştur artık. Ruhsal kordonu artık sönen mum alevi gibi kopar. Ahirette karşılığı olmaz. Otonom hayat olarak yaşamaya devam eder.

Ayet açık : siz onları diri sanırsınız, ama onlar öldürler. Evet içten ölü, dıştan ise eski hafıza kalıpları ile yaşamaya çalışan, beyin ölümü gerçekleşmiş vakalara dikkat çekiyor Allah.
Eski bir paylaşım; Ama ilgimi çekti ve bu konuyu araştırmak isterdim.

Bazı üyeler cin insana aşık olmaz demiş ama gayet de güzel aşık oluyorlar büyüden gelme musallat var bende gitmek de bilmiyor insanın da hayatını her yönden zehir ediyorlar.

Bazı üyeler cin insana aşık olmaz demiş ama gayet de güzel aşık oluyorlar büyüden gelme musallat var bende gitmek de bilmiyor insanın da hayatını her yönden zehir ediyorlar.

Cinlerin aşkı asla doğrudan doğruya sana değildir, senin evrenin özünden çekip kullandığın enerjine çekilirler. Ortak olurlar enerji kanalına, böylece asla tam kapasite yaşama sevinci ile yüklenmesin. En güzel, en mutlu anların sürdürülebilir olmaz çoğu zaman.

Aşk nedir genel olarak? Maşuğunun tüm hallerini kendi yitik malın gibi tüketmek değil midir bir nevi?

Bunu bir cinin habire seni Sana sormadan tüketircesine yapması korkunç bir şeydir. Bir müddet sonra kendi türüne yabancılaşırsın çünkü, kendi türün Ile olan tüm etkilesimlerden doğan enerjiyi kıskanırlar. Aşık cin, seni tek enerji kaynağı olarak görür. Gerekirse gündüzleri uyumaz seni takip eder. Geceleri zaten seni bir güzel tüketir. Gündüzleri de stalk lar. İnsan ilişkilerini sabote ederek oluşan toxic frekansını bir güzel yaşarlar. Seni kendi maglubiyetinle yaşarlar. Ask dedikleri bu.

Bu işler şakaya gelmez çünkü enerjin kalmayınca intihar meyli başlar. Senden bir cacık olmayacağını gören cinin seni intihara bile sürükleyebilir. Maksadı seninle oynamak, seni ölümle ve anlamsız hayatla korkutarak panikleme ve karamsarlık enerjini sağmaktır. Yaydigin frekansı Bluetooth sarz istasyonu gibi alırlar.

Son düzenleme:
Ortak olurlar enerji kanalına, böylece asla tam kapasite yaşama sevinci ile yüklenmesin. En güzel, en mutlu anların sürdürülebilir olmaz çoğu zaman.
Öyle oluyor zaten, ağır ve korkutucu vesveseler de veriyorlar kurtulmaya çalıştıkça. İnsanın hayatını tamamen mahvediyorlar. Ayrıca bu süreçte her büyü cin ile yapılmaz diye bir şeyin olmadığını da tecrübe ettim. Her büyüde mutlaka enerji alanına etki eden bir cin varmış mutlaka. İnsanın uzaktan enerji gönderebilecek bir yapısının olmadığını da öğrendim. Nazar, büyü vs bunların hepsinde cin var maalesef, negatif enerji denilen unsurun aslı cinler...

Öyle oluyor zaten, ağır ve korkutucu vesveseler de veriyorlar kurtulmaya çalıştıkça.

Bu biraz ihmalle ve kozmik cehaletle alakalı.
Bilinç ne kadar uzun süre ihmal edilirse, üst üste farklı motival katmanlar binmeye başlar ve işler tersine döndüğünde her bir katman senin blokajın olur.
İnsanın keyfi yerindeyken arınma ve korunma yapma gereği duymuyor. Halbuki keyfini yerine getiren de çoğu zaman zaten şeytanının ta kendisi. Vesvese vererek moralini bozma gücü olduğu gibi, neşe ve sevinç vererek seni mutlu etme gücü de var. Hangi hallerini şeytanının etkisi ile yaşadığını kestirebilmek ve en mutlu anlarında bile kendi denge unsurunu sorgulamak zorundasın. Ayetlerde amellerin boşa çıkmasından bahsedilir. Yani bir çok yaşanmışlığımız aslında cinlerimizin bizi oyalayıp uyuşturmasından ibaret.

İnsanın hayatını tamamen mahvediyorlar.

Önce yemliyorlar seni.
İnsanlar şeytanları bir anda ortaya çıkan, müdahale eden ve işleri karıştıran varlıklar olarak kabullenmiş.
Halbuki şeytan önce işlerini bir güzel yoluna sokar, seni gerekirse keyif sarhoşu yapar, ara ara kendini iyi ifade etmene ve yüksek tesir gücü oluşturmana müsaade eder, böylece zihinsel ve hormonal kontrolün yavaş yavaş ona geçerken kendini unutmaya, onun tasarrufuna bırakmaya başlarsın. Bilmeden. Sonra seni bir anda kitler. Öyle bir kitler ki anlayamazsın.

Şeytanın avukatı filminde "geldiğimi asla görmezler" diyor. Şeytan önce adamımıza bir güzel yardım ediyor. Maddi manevi yanında duruyor. bir mentör gibi, dost gibi, hayatının fırsatı gibi, umut ve mutluluk dolu bir dizi olay sonrasında da yavaş yavaş çemberi daraltmaya başlıyor. Ta ki adamımızın intiharına kadar..

Son düzenleme:
Geri