Bazen şu Mabet te konuşmak o kadar anlamsızlaşıyor ki...
Lütfen Mabet te şöyle çocukça cümlelerle alınganlık yapmayın, İTİCİ ... Doğru düzgün beni eleştir, Yazdıklarımı yani.
-Vallahi siz efendim, insanları ifrit ediyorsunuz. O cinler hep etrafınızda ifrit ettiğiniz insanlar olmasınlar? MÜMKÜNDÜR?
Saygılarımla...
EDİT:
@Seraphine deyince dikkatimi çekti de hakikaten bazı üyeler tarafgirlik üzere işine gelen yorumlara gaz vermek için beğeniyor gibi tabiri caizse
yapmayın gözünüzü seveyim. kaç yaşında insanlarız şurda.
bu benim art niyetimse ona da eyvallah, ne diyim?
Bu ne ? Gelde ifrit olma. Böyle nerden toplayıp toplayıp yazıyorsunuz.iyilik meleği gibi görünmeye çalışmak çok abes duruyor. Hem gündemde kalmak veya gündeme gelmek için kibarlığı, nezaket.....i elden bırakmamak lazım.
Hadi onu geçtim, bu ne?Hatır için, şu bu kırılmasın diye değerlerimi, bildiklerimi, tecrübelerimi inkar edecek, yok sayacak veya susacak değilim.
Lütfen Mabet te şöyle çocukça cümlelerle alınganlık yapmayın, İTİCİ ... Doğru düzgün beni eleştir, Yazdıklarımı yani.
-Vallahi siz efendim, insanları ifrit ediyorsunuz. O cinler hep etrafınızda ifrit ettiğiniz insanlar olmasınlar? MÜMKÜNDÜR?

Saygılarımla...
EDİT:
@Seraphine deyince dikkatimi çekti de hakikaten bazı üyeler tarafgirlik üzere işine gelen yorumlara gaz vermek için beğeniyor gibi tabiri caizse

bu benim art niyetimse ona da eyvallah, ne diyim?

Son düzenleme: