"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

arkadaşlar çok çaresizim lütfen yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaren81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlarım aramızda büyü müyü kalmadı artık.bide annesi çekerse ellerini üstümüzden tamam olacak.rahat edeceğiz.ayy içim kıpır kıpır allahım bi dönse bi arasa artık.cok cook özledim onu.yapamıyorum artık onsuz.buakşam ankaraya gidiyorum.urumla tanışacağım ;) çok keyifli gececeğine eminim.dualarınız benimle olsun lütfenn:Angel_anim: herşeyim dönsün mahkemeye 24 gün kaldı bitsin bu ayrılık evimize dönelim inşallah :Angel_anim: çok çok öpüyorum sizleri.inşallah iyi haberlerle dönerim size hatta aşkımla İNŞALLAHH:willy_nilly:

Allah yardımcınız olsun. Evinize el ele dönün inşallah. Bu kadar büyük sevgi karşılıksız kalmaz, inanıyorum. hayırlısı olsun.

ayy canım ya allah yardımcın olsun nedemek olduğunu ben çok iyi bilirim
aynılarını yaşadım 1 dk bile ömründen ömür alıyor barışıncada diken ucunda kalıyosun çüünki o boşlukta bize göre yanlış ona göre doğru insanlarla birlikte olup sapıtıyolar. hele bide çocuk varsa yüce rabbim kimsenin yuvasını yıkmasın yıkanlarada fırsat vermesin kendilerine dönsün ve beter olsunlar .inş huzurlu ve mutlu olursunuz dışardaki pisliklerdende sıyrılırsınız .bol bol dua et selavat getir ihlas fatiha yemekleri pişirirken bile söyle yasin oku allahümme ya vedüd 21 kere dilinden hiç düşürme nas felak ayetel kürsü ben her gün herşeyde ne yaparsan inan allah güç veriyor .bu günlerini unutursun inş ama barışırsanız ikinizde bi psikiyatriye gidin yardım alın yıpratıcı ve laf sokuşturmalar olmasın aranızda.ne diyeyim zor yaaaa

Tüm arkadaşlara merhaba ben Zeyna, yeni üye oldum bir haftadır sitedeki konuları deneyim yaşayan arkadaşları ve tecrübeleriyle yön veren yardımcı olmaya çalışan arkadaşların yazılarını okuyorum. Burdaki yardımlaşma çok güzel henüz bu konularda deneyimsiz olduğum için öncelikle okuyup anlamaya çalışarak yavaş yavaş sizlere katılmak isterim. Yaren arkadaşın da allah yardımcısı olsun inşallah herşey gönlünden istediği gibi olur. Yuvasının üzerinde dönen kara bulutlar bir an önce aydınlanır, Mutlu ve huzurlu ailesiyle birarada güzel bir ömür geçirir. Herkesin sözüne yüreğine sağlık.

arkadaşlarım aramızda büyü müyü kalmadı artık.bide annesi çekerse ellerini üstümüzden tamam olacak.rahat edeceğiz.ayy içim kıpır kıpır allahım bi dönse bi arasa artık.cok cook özledim onu.yapamıyorum artık onsuz.buakşam ankaraya gidiyorum.urumla tanışacağım ;) çok keyifli gececeğine eminim.dualarınız benimle olsun lütfenn:Angel_anim: herşeyim dönsün mahkemeye 24 gün kaldı bitsin bu ayrılık evimize dönelim inşallah :Angel_anim: çok çok öpüyorum sizleri.inşallah iyi haberlerle dönerim size hatta aşkımla İNŞALLAHH:willy_nilly:
yaren hadi hayırlısı..=))bekliyoruz haberlerini..

Annesi ile savaşmayı bırakmalısın bence.Annesine karşı bişeyler yapman gerektiğini düşünüyorum.Etkili bişeyler olması gerekir ,Erkeklerin bilinçaltlarındaki dişi genellikle çok büyük oranda anneleridir.bir erkeğin hayatında belirleyici olan 5 kadın vardır.annesi,eşi ,kızkardeşi,kızı,ve bunların dışında bir kadın bir fahişe veya gizli bir aşkı.herhangi bir erkeğin hayatında bunlar onun kaderini ve yaşamını belirleyici kadınlardır.Benim anladığım kadarıyla eşinle senin aranda bir sorun yok, seninle eşinin annesi arasında bir sorun var .Annesini devre dışı bırakırsan o kızkardeşine veya sana yönelecektir.Bir mücadele ve savaşım vermen gerekiyor,ama bu enerji savaşımı olacak.Veya başka bir anlatımla bilinçaltı ruhsal bir mücadeleye girişmen gerekiyor.Bunun yöntemleri ise çok farklı ve değişik.

Yaren bence üzülme sabret sabrin sonu selamet ben 12 yil önce boşandim ilk ayrildiğimiz gece sabah olmicak sandim oldu güneş doğdu hayat devam etti şimdi tekrar ayrilik acisi yaşiyorum dönsün diye dua ediyorum genede hayat devam ediyor sana benden tavsiye yarin sabah kalk kuaföre git saçini boya manikür yaptir ne istiyorsan önce biraz motive et kendini sonra nerde yaşiyorsun bilmiyorum ama sevdiğin bir mekana git insanlarin çok olduğu, ailen ve arkadaşlarini ziyaret et şimdi diceksin benimle dalgami geçiyorsun bak sen işini urum gibi profosyonel birine teslim etmişin biraz rahatla ve eşin geri döndüğünde seni güçlü bulsun bu güçten etkilensin yikilma ben 3 yilimi kaybettim ama şimdi tecrübe konuşuyor acini ta yüreğimde hissettim seni benim kadar kimse anlayamaz ama bu işin tek çaresi bu inşallah urum başarili olacak ve barişacaksiniz ama oldu ya barişmadiniz bunuda sorun etme alla diyorki sizin hayir bildiklerinizde şer şer bildiklerinizde hayir vardir allah hakkinda hakkimizda hayirlisini versin iyi haberlerini bekliyorum...

güzel kardeşim önce allah a tevekkül et önce sen inan büyüyü bozdurmak için gitiğin kişiler büynün nasıl yapıldığını ve nerde olduğunu sor net cevap alabilirsen onunla görüş para için bu işi yapana fazla inan ma şunuda unutma böyle olmasına izin veren yine cenab-ı hak tır yardımı önce ondan iste o sana yardımcı olması için birini vesile kılacaktır o sıkıntıyada kapılıp zayıf düşme

yaren ankaraya gittiginden beridir hiç bir haber alamadım kendisine o kadar özel mesaj attım durumunun nasıl olduğunu öğrenmek için fakt hiç bir cevap alamadım inşallah herşey yolundadır.

arkadaşlarım ankaradayım burda net yok oyüzden bağlanamadım uzun süredir bugün abimlerdeyim hemen bi bakayım ne var ne yok dedim :Angel_anim: urumla görüştük uzun uzun sohbet ettik çok keyifliydi.bekliyoruz artık eşimin dönmemesi için bi problem yok.inşallah hersey yoluna girecek.bu ay mahkememiz var ozamana kadar düzelecek diye umuyorum dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum arkadaşlarımmm

roman gibi okudum baştan sona ,cok merak ediyorum ,inşallah hersey istediğin gibi olur yaren inşallah,

arkadaşlarım ben çevirgel duasına başlıycam bugün,kafama takılan bi kaç şey var ilgilenirseniz sevinirim..
1.erkek için akşam okunması gerekiyor
2.7 gün pespese yada 7 persembe okunuyor
3.7 kişi okuması gerekiyor
şimdi ben napmalıyım arkadaşlarım
çok tesekkürederim şimdiden:Angel_anim:

Ben 7 gün üst üste 7 şer kere okumuştum yaren. Ben de kadınım ve gündüz okumuştum. İyi sonuç aldığım halde, ardından 7 cuma okumuştum bir de. Seninkileri yeni duydum. Sela vakti okudum ben. Ama her gün okunacaksai, gece daha iyidir sanırım. Kerşke ben de öyle yapsaydım.

Evet yaren. etkili oldu. Hem de benimki imkansız aşk. Ben buna ,ilaveten her gün 1000 ya vedud okudum. çok çabuk bitiyor vedud. 1001 kere okumak daha iyiymiş. 7 gün üst üste, 7 şer kez oku. ya da 7 cuma, sela vakti, yine 7'şer kez. Senin dediğin gibi perşembe de olur. Olumlu günler bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri