"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

arkadaşlar çok çaresizim lütfen yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaren81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah canım inşallah.İçim 6 ay önce nasıl yandıysa hala aynı yanıyor hakkımızda hayırlısı inşallah iyi haberler vereceğim.

Bence büyü yaparak gezi kazanmaya çalışmak oldukça yalnış.Evet büyü yapılmış olabilir size,eğer bir anda bozlduysa...Ve şundanda emin olun büyü dışındA belki eşiniz birini bulmuş olabilir en kötü ihtimalle.BÜYÜYÜ çözen hatta CÜZZİ paralar alan yada talep bile etmeyen insanlar çıkabiliyor.Biraz şans meselesi sanırım.ama büyü yapılmışsada oluruna bırakarak hiç bir çözüme ulaşılmıyor malesef.Ama büyüye büyüyle karşılık vermeyin,o daha büyük günah..

canlarım yarın sabah mahkememiz var.lütfen dua edin bizim için.dualarınız benimle olsun daha iyi hissedeceğim..

İçimde kopan fırtınaları dile getirmemin imkanı yok.Büyük bir sınavda olduğumun farkındayım ve şükrediyorum.Sabırla bekliyorum arkadaşlarım sabırla.

Canlarım teşekkürederim sabah tam 9 da aklınızda olayım dualarınız benimle olsun umarım hersey yoluna girer

onu etkileyecek şeyler yap mesela çok şık giyin ve onun karşısına çık...onun gözlerinin içine bak eğer sorun sendeyse özür dile...ve gerekirse ağla bile ama bunu en sona bırakk..büyüye hiç karışma gerçek büyü sensinn...bunu bil..erkeklerin dünyada sevdiği iki şey vardır bir koku iki kadın her ikisi bir oluncada erirlerr çok güsel bi parfüm deodorant yada herhangi bir koku sürünn çok yardımı olurr...sonra bunlarda olmazsaa görebileceği bir yerlere küçük notlar bırak seni seviorum vs bişişiler yazz..bunları yap olmazsa tekrar yazarımm..

Merhaba Arkadaşlar,
Benin bir sorunum var ve sitedeki en yetkili kişi sanırım sen olduğun için sana danışmak istedim. Benim yaklaşık 10 aydır bir sorunum var.
Mayıs ayının başına kadar 3 senelik ve evliliğe kadar dayanmış olan bir ilişkim vardı. Ve karşı taraf fazla ilgi gibi gereksiz birşeyden dolayı benden ayrıldı. Ve gün geçer unuturum dedim ama malesef bunu beceremedim. Ve acı çeker duruma geldim. Aşığım çok ama çok seviyorum ama karşı taraf sevmediğini söylüyor ve elim kolum bağlanmış durumdayım açıkçası ve onu geri istiyorum ve tekrar mutlu olacağımıza hep inandım ve inanıyorum.
Bir kaç şey yaptım ama şu ana kadar birşey olduğunu görmedim.

Yaptıklarım : Çiriş ile ve sirke ile yapılan bir dua.
yakılan dualar.
muska şeklinde yapılan dualar.
Zikir şeklinde yapılan dualar.

Ve benim bu durumda ne yapmam gerek bilmiyorum. Canbar ın adını çok duyuyorum. Bunumu yapmalıyım bilemiyorum. Ve daha önceden hiç büyü deneyimim olmadı. Bana bir el açarsanız ve yardım ederseniz size minnattar kalıcam.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

onu etkileyecek şeyler yap mesela çok şık giyin ve onun karşısına çık...onun gözlerinin içine bak eğer sorun sendeyse özür dile...ve gerekirse ağla bile ama bunu en sona bırakk..büyüye hiç karışma gerçek büyü sensinn...bunu bil..erkeklerin dünyada sevdiği iki şey vardır bir koku iki kadın her ikisi bir oluncada erirlerr çok güsel bi parfüm deodorant yada herhangi bir koku sürünn çok yardımı olurr...sonra bunlarda olmazsaa görebileceği bir yerlere küçük notlar bırak seni seviorum vs bişişiler yazz..bunları yap olmazsa tekrar yazarımm..
Tatlım teşekkürederim.İnan hepsini denedim ama artık faydası yok.
Allah yardımcımız olsun..

Bump: Teşekkürederim arkadaşlar dava ertelendi umarım hersey yoluna girer dualarınız benimle olsun

Bump: Teşekkürederim arkadaşlar dava ertelendi umarım hersey yoluna girer dualarınız benimle olsun

Bende 1 Aydır ayrıyım. Eşimde boşanmak istiyor. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Ortada bir problemde yok. Ama bilmediği bi sebepten istemiyorum diyor başka bir şey demiyor.
Allah nerde derdi olan varsa yardımcı olsun.
Bize büyü yapmış eski nişanlım, herhalde ondandır diye büyü bozdurmak için hocaya gittim, 10 gün oldu halen devam eden bazı işlemleri var. Sonucunu merakla bekliyorum.
Dönecek Allahın izniye, bunu hissediyorum.

Sevgili yaren allahtan hayırlısı aklı başına gelir inşallah Evlilik hakkında kitaplar okuyorum terapistler var bir çok ama bizim adamlar terapiste gidermi hiç :smash: ben tek taraflı uyguluyorum hepsini Allah görüyor benim yaptıklarımı bana o yetr

canım çok üzüldüm şuan yönetimden hbr beklıorum benim tüm aileme yıllar ewel yapılmış bir hoca bana tabakta hepsini çıkardı ama sıkıntılarım kısa süreliğine bitti şuan bende sıkıntıdayım gerçekten çözülüp çözülmediğini anlamaya çalışıyoruz eğer çözüldü ise her koşulda yardımcı olmaya çalışacağım sana hangi ildesin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri