arkadaşlar mahkeme tarihimiz belli oldu 24 şubat

iş gezilerine gittiğinde bile sabaha kadar telefonla konuşurduk bensiz uyumak istemediğini söylerdi

tam 5 ay bitti 6.ayın içindeyiz bi kere bile
"Allah insanlara taşıyamayacakları yükler vermezmiş" bunu lütfen sakın aklınızdan çıkarmayın. O nedenle bu acıya nasıl dayanırım, nasıl baş ederim gibi tereddütleriniz olmasın. Dayanabilirsiniz de, baş edebilirsiniz de.
Ruhsal planda ruhlar anlaşma yaparak geliyorlar bu dünyaya. Yani siz ben herkes yaşadıkları diğer ruhlarla anlaşma yaparak geldi buraya. Sadece bunun bilgisini unuttuk. herkes birbirinden bir şey öğrenmek için, biribirine bir şey vermek için anlaştı. Siz bu durumunuzdan "ne öğrenmem lazım ki bunu yaşadım"ı bulup çıkarmaya çalışın lütfen. Ancak bunu keşfederseniz bir sıçrama yapacaksınız başka bir plana. Bunu öğrenemezseniz yani ruhunuz için gerekli olan buradaki dersi alamaz iseniz bunu öğreninceye kadar bu sürüp gider. Bu açıklama tuhaf geliyor insana ama bunun böyle olduğunu bize ustalarımız söylüyor.
Acılar da ruhumuzu terbiye ediyor. Ruhun tekamülü bazan sancılı olabiliyor işte. Lütfen "üzülün, üzülün" ama daha önce de dediğim gibi bu üzüntü hayatınızı elinizden almasın! Hayatınız bu üzüntü nedeniyle sanki başka bir hayat yokmuş gibi kabusa dönmesin. Ve ikinizin birlikte olması hayırlı ise zaten bu er ya da geç olacaktır. İnsanlar ne ayrılıklar yaşayıp tekrar barışıyor ya da ne ayrılıklar var ki çok çok sevdikleri halde senelerce mutlu yaşayıp 70 yaşında ayrılıyor. Yaşam böyle bir şey işte.
Size Nazım Hikmet'in çok güzel iki şiirini yazıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki "hah yani tam da ayrılık şiiri bana göre aferin peri nasıl yazdınız bunu". Olsun diyebilirsiniz ama işte aynı duyguları yaşayabiliyor bir çok insan ve şairler tercüman olabiliyor bu ortak hislere.
HERKES GİBİ
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim
Kalbimde kalbine yok bile kinim
Bence artık sen de herkes gibisin.
Nazım Hikmet RAN
«[SIZE=+1]BENCE SEN DE ŞİMDİ HERKES GİBİSİN[/SIZE]»
Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence şimdi herkes gibisin
Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin
Büsbütün unuttum seni eminim
Maziye karıştı şimdi yeminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de şimdi herkes gibisin
Güzel ve hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.