Merhabalar size bir sey sormak istiyorum bu konuda tecrübeniz cok fazla,eşimi kumardan kurtarabilirim miyim ve hangi gifleri uygulamaliyim sizce yardimci olursanız cok sevnirim![]()
Olsun Dualar güzeldir
![]()
Merhabalar size bir sey sormak istiyorum bu konuda tecrübeniz cok fazla,eşimi kumardan kurtarabilirim miyim ve hangi gifleri uygulamaliyim sizce yardimci olursanız cok sevnirim![]()
Olsun Dualar güzeldir
![]()
Havasta neler kullandınız?Ben açıkçası rune veya arakne de denedim üzerimde kötücül cinler vardı sihir ile gelen fakat bir fayda göremedim. Kendi tecrübelerime göre konuşmak gerekir ise Havasın etkili olduğunu gördüm, en azından bende öyle idi.
Ben etkilemek için değil de koruma ve arınma için boy hamaylı adında muska ve ev koruması yaptırdım kendim Havastan anlamam.Havasta neler kullandınız?
Ben sizin önceden mesajınızı görmüştüm sadece duaya sarılın diye, birkaç sene önce. Sonra geçen bir konuda da duadan medet ummayın demiştiniz. Farkındaysanız kendiniz de daha ne olduğunun, neyin işe yaradığının, nasıl yaradığının farkında değilsiniz, ki mesajlarınızda da bu çelişki gözüküyor. O yüzden hiçbir şeyden emin gibi konuşmayın. Sizi yaratan sizi sizden iyi tanıyordur emin olun.Beni ne yaratan ne yarattıkları çözebilir masallara ayıracak vaktim yok bu konuda netim böyle şeylere anca psikolojisi zayıf kişiler inanır.
Demekki bir şeyler değiştiği için duaların her şeyin hikaye olduğunu söylüyorum. Her şeyin farkındayım şimdi burdan yazamıyorum bazı şeyleri ama o bile duadır okumadır üflemedir runedir araknedir alayından daha etkili.Ben sizin önceden mesajınızı görmüştüm sadece duaya sarılın diye, birkaç sene önce. Sonra geçen bir konuda da duadan medet ummayın demiştiniz. Farkındaysanız kendiniz de daha ne olduğunun, neyin işe yaradığının, nasıl yaradığının farkında değilsiniz, ki mesajlarınızda da bu çelişki gözüküyor. O yüzden hiçbir şeyden emin gibi konuşmayın. Sizi yaratan sizi sizden iyi tanıyordur emin olun.
Etkiden kastınız hızdır diye düşünüyorum. Bir şeyin hemen, hızlı bir şekilde gerçekleşmesi onun doğru olduğunu veya işe yaradığını göstermez. Çünkü gerçekleşmiş olabilir ama devam etmesi de gerekir. Öbür taraftan da o an olmaması onun işe yaramadığı anlamına gelmez. Geç olur ama bu sefer de devamlı olur. Ve şunu da söylemek istiyorum yazım tarzınızdan anlıyorum, doğru yolda değilsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.Demekki bir şeyler değiştiği için duaların her şeyin hikaye olduğunu söylüyorum. Her şeyin farkındayım şimdi burdan yazamıyorum bazı şeyleri ama o bile duadır okumadır üflemedir runedir araknedir alayından daha etkili.
Geç olan bir şeyin anlamı yok sağolun sizlerede.Etkiden kastınız hızdır diye düşünüyorum. Bir şeyin hemen, hızlı bir şekilde gerçekleşmesi onun doğru olduğunu veya işe yaradığını göstermez. Çünkü gerçekleşmiş olabilir ama devam etmesi de gerekir. Öbür taraftan da o an olmaması onun işe yaramadığı anlamına gelmez. Geç olur ama bu sefer de devamlı olur. Ve şunu da söylemek istiyorum yazım tarzınızdan anlıyorum, doğru yolda değilsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.
sen ne öneriyorsun tam olarak? söyle de onu yapayım yani demon mu summon edeyimGeç olan bir şeyin anlamı yok sağolun sizlerede.