Arakne Glifler (Arachne Glyphs)

Güncelleme getirmek istiyorum, gliflerden birisini hakkımın yendiği bir konu için kullandım. Tamı tamına 2 gün içerisinde de sonuç aldım. Şimdi ilişkimi arındırmak için yapıyorum bakalım tekrar güncelleme yaparım verdiğiniz bilgiler ve emekler için bir teşekkürü borç bilirim 🙏🏻
Konu neydi ve hangi glifi kullandınız yazarsanız biz de fadalanalim :)

Bir ay kadar önce eksiksiz yaptım ama hiç işe yaramadı. Bugün tekrar deneyeceğim
Doğru yaptığınıza emin misiniz bir de şüphe duymadan olacağına inanarak yapmak önemli, gliflerin sıralamalarına cümlelerine dikkat ettiniz mi bende mesela şimdiye kadar yapıp olmayan hiç olmadı bir de çoğu kişide olumlu sonuş vermiş siz hangi glifi kullanmıştınız

Merhaba,

Belki şahsi görüşlerinize veya etik görüşlerinize uygun bir istek olmayacak ama şöyle bir durum için bu konu özelinde ne düşünürsünüz, hangi kombinasyonu uygulayım?

Kız arkadaşım bana çok yardımcı oldu ve ben ona çok fazla haksızlık yaptım. Bu haksızlıkları yaparken de seviyordum fakat şimdiki sevgim ve isteğim çok fazla. Bir süredir ayrıyız. Beni olduğumdan bile çok daha üstün veya sevgi bağlanacak birisi olarak görmesini istiyorum açıkçası. Ona acı çektirmek filan değil niyetim. Sadece kızgınlığını unutturacak seviye ile tekrar dönüşünü istiyorum.

Yardım edebilecek varsa minnettar olurum.

iki kişiyi ayırmak için nişan fotoğraflarının çıktısını alıp uygulasam olur mu. glifleri fotoğrafın üstüne yani kafalarına çizmek daha mı iyi olur

Göktürk alfabesinde vardı böyle bi formül kararından vazgeçirmek değil de benim düşündüğüm gibi düşünsün diyerek bi göz gezdirin hatırlamıyorum şu an formülü
siz bu konuda çok bilgilisiniz anladığım kadarıyla. uygulayıp aldığınız sonuçlar neler oldu ve nasıl yaptınız acaba. ben beni ortada bırakıp nişanlanan ilk ve tek sevgilimi nişanlısından ayırmak istiyorum glifler etkili olur mu

Geri