gümüş
Kayıtlı Üye
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr..Ben yeni bir işe başIadım yapmayın ne oIur geIemem![]()
![]()
Yoksa koca bir yaIan söyIemek zorunda kaIacagım şirkete
![]()
Grip olun, bu aralar gecerli mazeret ve yasal

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr..Ben yeni bir işe başIadım yapmayın ne oIur geIemem![]()
![]()
Yoksa koca bir yaIan söyIemek zorunda kaIacagım şirkete
![]()
Bahane yapmayın arkadaşlar. :sifone:Tarihi belirleriz, zaten o yüzden bir yoklama yapalım dedim. İsteyen yolunu bulur gelir. Sevgili schutze07 siz ne zaman geliyorsunuz Türkiye'ye?
Bilirim ki insan gerçekten isterse her şey mümkündür. Kaldı ki bu basit bir konu. Oksijen gibi hayat memat meselesi değil.İsteyen mi? tabiki istiyoruz yada istiyorum ama imkan var yada yoktur
Nefes aImak istiyorum ama oksijenim yoksa ne yapıIır ? nefes aIınmaz.İsteyen demiyeIim Iütfen imkanı oIan yada oImayan daha uygun bır cumIe oIucaktır .
Ne demek istedigimi anIamış oIdugunuzu biIiyorum .Nefes degiIde çok farklı bir örnekte verebiIirdim neyseUykusuz kaldım zaten,hep sizden ötürü
![]()
Ben sudan sebep buIur geIirim![]()
Ha şöylearty:
Ben neden uykusuz bırakıyorum yahu? :biggrinjester: Diyin ki uyumak istemedim![]()
hayırzıpIayıp hopIamayın hiç
aaaaaaaaaaaa !
hayırIısı efendim ıyı geceIer..öff
![]()
Geçen sefer biletimide almış olmama rağmen, babamın arkadaşının bizim üniversiteyi kazanmış olması ve onların gelecek olması nedeni ile gelememiştim. Bu sefer geleceğimKimse tutamaz beni
Hadi bakalım bekliyoruz :hurray:
Sayın JUNGFRAU, toplantı muhtemelen pazar günü yapılacaktır. İmkanlarınız el verirse ve çok isterseniz günübirlik bile gelebilirsiniz. Yeni işinize de pazartesi günü biraz yorgun ama mutlu olarak gidersinizSize nasıl uygunsa, öyle yapın
Bizler sizlerle tanışmak için takılıyoruz.
Yeni işinizde başarılar![]()
Sayın embriyo seviyorum sizi![]()
Ben de katılmak istiyorum. Ankarada'yım. 18'inde 12'den sonra hiçbir işim de yok. Benim için büyük bir fırsat ama ilgilendiğim o kadar konu olmasına rağmen konuşabileceğim hiç bir şey yok. :S Bilmiyorum :S