"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Buluşması ve Tanışması 18.08.2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yule

Yönetici
Ankara Buluşması 18.08.2011

Perşembe günü saat : 14:00 da, gizlimabet buluşma ve tanışma etkinliği yapılacaktır. Gelmek isteyen bütün üyeler davetlidir. Ayrıca site yöneticilerinden bir çoğu buluşmaya katılmaya çalışacaklar. URUMHAMATAHAYİL, Yule, Origanum, Chillout, Embriyo kesin buluşmaya katılacak arkadaşlarımızdır. Gelmek isteyen üyelerimiz iletişim bilgilerinden ya da özel mesajla bizlere bilgi verebilirler. Toplantı yeri merkezimiz olacaktır.,

Akademi Larimar Kişisel Gelişim Merkezi
Adres: Filistin Cad. Kader sok. 4/11 G.O.P Çankaya ANKARA
Tel: (312) 427 17 08
Cep: (531) 692 40 70

Bu benim son günIerde en çok istedigim şeyIerden biri.Fakat şuanda şartIardan doIayı imkansız nerdeyse, duyunca üzüIdüm orda oIamayacagım için :(

Antalyadan gelmeniz biraz sıkıntı olabilir haklısınız. Müsait olursanız tanışmak isteriz. Zaten elmeyen ankaralılara -500 rep vereceğim :D:D:D:D

Bursa -Ankara - 6 saat + merkeze gidiş 1 saat
7 saat gidiş + 7 saat geliş
:(

rep falan da istemem ama gelebilmeyi çok isterdim :(

Hafta içi olması kötü olmuş.Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'daydım.. Ama yine de gelirdim hafta sonuna denk gelseydi..

İstanbul'da da yapalım bunu..

benim de istanbula gelme şansım daha büyük. yeter ki eşim şehir dışına ve ya yurtdışındayken zamana denk gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri