"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Buluşması ve Tanışması 18.08.2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Düşünecek, çekinecek ne var. Korkmayın sınav, ceza yok:D
Bu hafta sonu Akademi Larimar'da ezoterik şifa eğitimi vardı, üyemiz Serfiraz'da İstanbul'dan katıldı. Biz süper bir eğitimin yanı sıra çok eğlendik, sitede paylaştığımız bazı enerji çalışmalarının pratiğini bile yaptık.
Toplantıya Serfiraz'da katılıyor, yollamadık:D

Gelecek olanları da bir süpriz bekliyor !!!!!!

Hani Ankara'lı üyelerimiz neredeler? Biz sizinle tanışmak istiyoruz, ya siz?

Bu hafta sonu Akademi Larimar'da ezoterik şifa eğitimi vardı, üyemiz Serfiraz'da İstanbul'dan katıldı. Biz süper bir eğitimin yanı sıra çok eğlendik, sitede paylaştığımız bazı enerji çalışmalarının pratiğini bile yaptık.

Hepimize hediye mi var yoksa ? Hediye mi ben sipariş etsem olabilir mi ? :D
Enerji veren taşlar,şu burç taşlarından :D ben ondan istiyorum

Ankara'da yaşayan üyelerimiz de toplanalım istiyordu, ama sesleri kesildi.
Origanum ve Serfiraz da başka şehirlerden geldiler :)

Ben daha 2 gün önce üye oldum siteye 2 gündür birşeyler peşindeydim :) Sizlerle yüz yüze konuşmak muhabbet etmek iyi olurdu aslında ..

Ayy!Eğitim ,toplantı,buluşma vs...AKADEMİ LARİMARın hangi etkinliği olursa olsun Dünyanın neresinde olursa olsun ne olursam olayıım:D varııııııııım!Akademi Larimar benim hayatımı değiştirdi.Sevgili Embriyo,Origanum,Yule,Chillout veee tabbbiiiki hocam Urumhamatahayilin sonsuz sabrı ve muhteşem öğretileri,hayatıma katkıları için binlerce kez teşekkür ederim.

Eğer eski bir moderatöre yeriniz varsa ve eğer kaybolmaz bulabilirsem orayı katılmak isterim. =)

gelmeye çalışırım çorumdan ankaraya :)) bakalım nasip .Şu bir gerçek sizleri çok merak ediyorum :)

Site gizlimabet olunca ben de özel kostümler içerisinde yüzlerinde maske ile dolaşan insanlar, böyle tütsülenmiş duman altındaki odalar hayal ettim ama öyle değilmiş :D

eey.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri