"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara Buluşması ve Tanışması 18.08.2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu yazıyı yazdığımda sizler çoktaaaan tanışma yerinde olacaksınız.. Geride kalan ve pazar gününe ayarlanan bir buluşmayı bekleyen bizlede sizlere iyi muhabbetler diler :D

Tahmin ediyorum cok güzel bir tanisma olacak. Bende isterdim aranizda olmayi, ben cok uzaklardayim, gelmem imkansiz. Hepinize samimi ve sicak tanismalar dilerim.

ben şanlıurfadayım wallahi yakın yerde olsa ne biliym adana bile olsa yine gelirdim ancak ankara 10 saat yol sürüyor urfa yada cevre illerde bir etkinlik yapacaksanız hemen gelebilirm

Merak içersindeyim giden arkadaşlar birşeyIer anIatsınIarrrr :) NasıIdı nasıI geçti vs.İnşaIIah diger buIuşma 1-2 hafta önceden beIirIenirse mutlaka geIecegim,çok istiyorum .

Ankara'da olup da gelmeyen arkadaşlar çok şey kaybetti.
Her ne kadar buluşma toplantısının büyük bir bölümü benim için acı dolu geçmiş olsa da çok güzeldi [üzerimde her türlü işkence metodunu denediler :d ]

Tekrar tekrar, sayın embriyo, origanum, yule, urum, serfiraz ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Çok şey kaçırdınız =)

Ankara'da olup da gelmeyen arkadaşlar çok şey kaybetti.
Her ne kadar buluşma toplantısının büyük bir bölümü benim için acı dolu geçmiş olsa da çok güzeldi [üzerimde her türlü işkence metodunu denediler :d ]

Tekrar tekrar, sayın embriyo, origanum, yule, urum, serfiraz ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Çok şey kaçırdınız =)

İnsafsızsınız :) Sizin adınıza sevindim ;)

İnsafsızsınız :) Sizin adınıza sevindim ;)

Üzülmeyesiniz diye eksik bile yazdım. Ama bi ara bana elektrik vereceklerdi onu da belirteyim, ki origanum'un terlik ile enerji aktarımını görmediğim için şanslıyım :p

Şaka bir yana eğlenceli ve güzel geçti tanışma toplantısı. Tavsiye ederim.

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Üzülmeyesiniz diye eksik bile yazdım. Ama bi ara bana elektrik vereceklerdi onu da belirteyim, ki origanum'un terlik ile enerji aktarımını görmediğim için şanslıyım :p

Şaka bir yana eğlenceli ve güzel geçti tanışma toplantısı. Tavsiye ederim.

Adarr arkadaşımız ağrıyan parmağına uyguladığımız değişik tekniklerden sonra, benim ona yapacağım pranik şifayı da elektrikli bir aletle yapacağımı sandı:D

Gelen arkadaşlara çok teşekkürler, gelemeyenleri de bayramdan sonra yapacağımız toplantıya bekliyoruz:)

Adarr arkadaşımız ağrıyan parmağına uyguladığımız değişik tekniklerden sonra, benim ona yapacağım pranik şifayı da elektrikli bir aletle yapacağımı sandı:D

Gelen arkadaşlara çok teşekkürler, gelemeyenleri de bayramdan sonra yapacağımız toplantıya bekliyoruz:)

lütfen pazar günü olsun lütfen :boat::offtopic::oops::(

Buluşma çok güzel bir şekilde sonlanmıştır. Gelemeyenleri çatlatmak lazım. :D Embriyo'nun da dediği gibi bayramdan sonra yapılacak olan buluşmayı kaçırmayın derim. ;)

Bir sonraki buluşmamızda mekan sahiplerimiz izin verir ise çiğ köfte yapmak istiyorum. Acı çekmek neymiş o zaman herkes görecek :d

Acı çekmeden zevk alınamaz felsefesini orada öğrendim, katıldığımı bilahire ispatlamak istiyorum :D

Acılı çiğ köfteye hiç birimiz hayır demeyiz, emin olabilirsiniz:D Zevkle yeriz, siz yeter ki sözünüzde durun, gerçi biz size hatırlatırız :D Yoksa acıyı tadan yine siz olursunuz:)

Bayramdan sonra hangi tarihte olucak acaba türkiyeye gelmem söz konusu tam net olmasada ama öğrenmek gelmem için bahane olabilir:)

Çok keyifli bir buluşmaydı.iyi ki Ankara olup bu tanışmaya katılma şansım oldu...Bugünden sonra mabette daha çok zaman geçireceğim kesin...Hem çok eğlenceli hemde çok yararlı bir buluşma oldu:) bir daha ki buluşmaya imkanı olan herkesin katılmasını tavsiye ederim asla pişman olmayacaksınız:) Herşey için teşekkürler (:

Arkadaslar yurt disinda olan arkadaslarida dusunun lutfen tarihleri cok onceden soylerseniz bizlerde ona gore geliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri