3.Gözü açan bitki çayı

Askanarch

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2018
Mesajlar
180
Tepkime puanı
153
İş
Arkeolog
Çakralar veya 3.göz gibi bilgiler budist inancından gelir.İnsanığlunda aura veya çakra yoktur sadece akıl ve düşünce gücü vardır önemli olan düşündüğünüze inanmaktır psişik güç böyle yürür çakra körleşmesi tıkanması gibi söylemler uydurmadır.Psişik güçte işi yapan ruhtur ruh ise beyini kullanir beyinde doğuştan veya sonradan bozukluk varsa ruh beyni istediği gibi kullanamaz buna vucudda dahildir.İnsan bilincini ruhtan kazanır maddelere etki eden güç ise ruhun enerjisidir.Bu nasıl bir enerji bilinmemektedir.Kuran'da zaten Allah şöyle buyurur.Sana ruhu soruyorlar.De ki onun hakkında size pek az ilim verilmiştir.Bu da demek oluyor ki insanlara ruh hakkında verilen bilgi kısıtlı tutulmuştur.Bunu insan bedeninde görebiliyoruz.
 

Kundalini

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Kas 2018
Mesajlar
19
Tepkime puanı
5
Yaş
51
Üzerlik çayı ve akasya çiçeği olarak duymuştum.Bide kargı kamışı ve manna yı araştırmanı öneririm.Ama herşeyden önce çakallarını açmalısın.Kolay gelsin...
 

MeHDiX

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eki 2013
Mesajlar
696
Tepkime puanı
789
Konum
İstanbul
İş
Fitness egitmeni, Sosyolog, ilahiyat
3.göz, yani epifiz bezi karanlık ile beslenir. Düzenli olarak karanlığa maruz kalırsanız gelişim görebilirsiniz.
 

pythonissam

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Mar 2019
Mesajlar
37
Tepkime puanı
72
Merhaba,
3.göz epifiz bezini besleyem bitkiler gıdalar tabiki var.
Mesela engelleyenlerde var. 3.göz açarak epifiz bezini geliştirmek istiyorsanız mesela florür içeren herşeyden uzak kalın bunun detayı uzun. Sadece örnek verdim. Bitki olarak ise üzerlik yeterli çaya gerek yok. Tütsü olarak da kullanabilirsiniz.
Fakat 3,göz epifiz açmak için veya hassaslaştırmak için meditasyon yapmanızda en azından fayda var. Çakralarınızı düzene koymanız lazım. 3.göz epifiz bezi aktifleştirme hassaslaştırma için doğal,şifalı taşlardan da destek alabilirsiniz en basitinden kristal kuvars, ve çalışmalarınızı loş hatta karanlık da yapmanız etkiyi arttırır,
Epifiz bezi gece karanlıkta aktif olur ve bazı yararlı hormonları karanlıkta, özellikle uyku esnasında salgılar. En yoğun salgılama zamanı doğum anı, ölüm anı ve gece saat 03:00 sıralarıdır. Eğer Epifiz bezi uyandırılabilirse, öğrenme ve hafıza yeteneklerimizi güçlendirir. Sezgimizi, ilmimizi ve yaratıcılığımızı geliştirebilir. İnsanların şifa verme yeteneklerini tetikleyebilir, mutluluğu artırıır ve spiritüel yeteneklerini güçlendirir. Bunlar bir takım tıbbi deneylerle de tespit edilmiştir. Epifiz bezini körelten kimyasalları şehirlerimizin su şebekelerinde, yediğimiz tüm paketlenmiş gıda maddelerindeki bazı kimyasal maddeler ve florlu diş macunları ile rutin ihtiyaçlarımız içerisinde tüketmekteyiz. Bu tüketim çarkından kendimizi kurtaramadığımız için, Epifiz bezimizi körleştiriyoruz.
Epifiz bezinin salgıladığı başlıca hormonlar;
-Melatonin
-Serotonin
-DMT (Dimetiltriptamin) dir.
Belki Melatonin ve Serotonin hormonlarını çok duyuyor ve biliyorsunuz.
DMT den kısaca bahsersek: Doğum ve ölüm esnasında salgılanan miktarı, normal zamanlarda salgılanan miktardan daha fazladır. Doğumda DMT’nin daha çok salgılanması ile anne ve bebekte bir trans ve mutluluk hali gerçekleşir. Bu durumda anne doğum sancısına daha rahat katlanır, bebek de uyku halinde olduğu için yeni bir hayata sıkıntısız bir geçiş yapar. Epifiz bezinin küçülmesiyle ‘Ruh Molekülü’ diğer bir deyimle de ‘gerçeklik molekülü’ olan DMT’nin salgılanması ergenlik dönemine girildiğinde azalır. Ve tabi ki ruhsal boyutla ilişki de azalır.
Epifiz bezi floru bir mıknatıs gibi üzerine çekmekte ve flor da Epifiz bezini süratle kireçlendirerek yumuşak ve elastik olan bu organı kemikleştirmekte ve fonksiyonunu icra edemez hale getirmektedir. Bugün insanların çoğunluğu Epifiz bezini kullanamadıkları için eski insanların sahip olduğu mistik güçlere sahip olamamakta ve başka boyutları algılayamamaktadırlar.
DMT molekülünü doğadaki bazı bitkilerden elde etmek mümkün. Bu işi Amazon yerlileri 3000 yıldan fazla süredir yapıyorlar. Bu yerliler yazılı bir kimya bilgileri olmaksızın, ya tesadüfen ya da bir karışım yaparak DMT içeren bir bitki, ayrıca enzim görevini yapan diğer bir bitki bularak ve bu karışımı kaynatarak, bunun suyunda DMT’yi içilebilir hale getiriyorlar. Bu işi yaparken de Ayahuasca denen bir bitkiyi bazı ağaç kökleri ile karıştırıp kaynatarak, Ayahuasca bitkisinin bünyesinde bulunan DMT’yi açığa çıkararak içilebilir bir sıvı haline getiriyorlar. Elde edilen bu sıvı içildikten yarım saat sonra etkinleşiyor. Etkisi de 3-4 saat sürüyor. Bu 3-4 saat içerisinde kişi ölü gibi hareketsiz kalıyor. Fakat bu sıvıyı içen kişinin bilinci göklere tırmanıyor, yukarıda anlatılan mistik görselleri yaşıyor, temizlenmiş olarak vücuduna dönüyor.
DMT çeşitli bitkilerde bulunduğu gibi, kamışta da bulunmaktadır. Mevlânâ ayinlerinde sadece kamıştan üretilmiş flütlerin kullanılması, Mevlânâ’nın da DMT gerçeğini bildiğini düşündürmüştür.
Yaratıcılık ve mutluluğun sırrını bedenimizden ruhumuza taşımak için öyle fazla açılım var ki! Daha sonraki paylaşımlarımda bir bir değineceğim. Evrende kaynaklar sınırsız ve bizim gücümüz de sınırsız yeter ki farkında olalım. Koşulsuz sevgiler. Işıkla kalın.
 

Hekate88

Kayıtlı Üye
Katılım
20 May 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
1
Üzerlik tohumu almıştım Tadı acıydı içemedim Kusma yaptı gittim iade ettim.
 

dhardhar

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ara 2012
Mesajlar
813
Tepkime puanı
1,311
3. Gozu fiziken delerek acabiliyormussunuz. Kaynak: "3. Goz" yazar: lobsang rampa

Kendi anilarinda ilerde buyuk bir rahip olacagi bilindigi icin egitildigini ve ucuncu gozunun nasil acildigini kitabinda anlatmis. Tavsiye ederim.
 

Lilyan8

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eki 2011
Mesajlar
59
Tepkime puanı
29
Ben de hem cayi hem tohumu var. Esim hem tohumunu hem cayini yakti ama demleyip icmedik. Demleme mijtarlari nedir?


Bir videoda izlemiştim. Nötrleştirmeden tüketmemek herekiyor mış üzerlik tohumlarını. Aksi taktirde internette ki tariflerle (limon, tuz vs) karaciğere kalıcı zarar verebiliyor muş. Ne kadarı doğru bilmiyorum, ben de araştırma aşamasındayım. Fakat üzerlik tohumunu bilinçsizce tüketmenin çok tehlikeli olabileceğini biliyorum. Beslenme şeklinizi değiştirmeniz şart!

Tohumlar nasıl nötrleştirilir henüz bilmiyorum. Bilen varsa, paylaşırsa ben de sevinirim.

Umutla.
 

Merinos

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2020
Mesajlar
53
Tepkime puanı
41
3.Gözü açan bitki çayı biliyor musunuz?
Bu konu detayli ve uzun bir konu. Kusra bakmayin cogu bilmeden sanki 40 yilin hocasi yada ilim sahibi demek daha mi dogru olur artik oyle yorum yapmis yanlis blgi vermis. Cakralar vardir cakra kapanmasi diye bsey yoktur tikanan dengede olmayan cakraalr demek daha dogru. 3. Goz acilinca nelerle karsilablcgn hakkinda fikrjn var mj bunlari kaldirabilir misin. Önce Allah in nasip etmesi gerekir tabi. Cakralarini dengelemek icin yollar var. 3. Gozü acmak icinde yalniz hangi amacla ne icin acmak istiyorsun
 
Üst