"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

17 ağustosta binlerce insanımız kobay mı oldu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbul da yaşayan arkadaşlarım da anlattı, depremden önce, gökyüzü acayip bir renge bürünmüş . Haarp olabilir .

İstanbul da yaşayan arkadaşlarım da anlattı, depremden önce, gökyüzü acayip bir renge bürünmüş . Haarp olabilir .

Gökyüzünü bilemem ama gece vakti olmuştu. O depremde bende oradaydım. Gece bir ses duyduk ona kalktık hepimiz. Uyuduğum odanın camı kırılmıştı. Cam kırılmadan önce bir ses duyduk sonra cam kırıldı. Sonra sarsıldık. Elektriklerde kesilmişti anında. Sonrasını pek hatırlayamıyorum. Aslında başka büyük depremleri de gördüm ama hiç ses duymamıştım.

Depremden bir hafta önce Istanbul´a gelmistik.
Insanlarda bir sinirlilik vardi yada bana ögle geldi.

Depremden önceki gecelerde gökyüzünde, sayilamiyacak kadar yildizlar görünüyordu.
Depremden önce birkac gün önce cok kötü seyler olacagini hissettim ama ne olacagindan haberim yoktu.

O gece hic uyuyamadim, ve o yerin altindan gelen sesi duydum, cok korkunc geldi bana.

Bende bu konuyla ilgili bir şey söyleyeyim annem o gece depremi rüyasında görmüş deprem sonrası çıkan haberleri görmüş daha doğrusu.

Herkesin o deprem ile ilgili açıklanamayacak şeyler yaşadığı aşikar.

Geri