Rabbim "dünyanin bas belasi, insanligin yüz karasi, yüzsüzlerin en önde gideni, fitneci ve bozguncu o IKILININ" en kisa zamanda en behtbat sekilde belasini versin insallah!

Dünyanin baska hicbir noktasina ve cmetresine zarar vermeden, kendi sinsi seytani planlari ile kendilerini maf ve yok ederler insallah!!!

amiiinnnnn ya Rabbi!
bu kadar haksizlik, bu kadar s..f...lik olmaz olamaz yaaa

bu ne selayet yaaa

ya Rabbim bosuna vermiyosun ya, ey hikmetinden sorgu sual sorulmayan Allah´im, onca kasirgalari onca tufanlari camur sellerini

neymis efendim, oralar cografi olarak iklimin cilveli yerlerinde bulunuyorlarmis mis mis

baska yerler de cografi bakimdan pek emniyetli bölgelerde bulunmuyor ama yinede bu kadar dogal afetler yasamiyor

peki ya toplumsal cöküslerinin bas sebebi olan, manevi eksiklik sebebiyle mutsuzluk yasayanlara, kendilerini arayislara girip hepden kaybedenlere ve kendini bulusu ya intiharda ya da topluca intiharlarda arayanlara ne demeli? her seyin bir sebebi var arkadaslar. bu sebebler de, insallah benim milletime benim insanima basta olmak üzere, bütün dünyaya zarari olan, kasikla verip sapiyla cikaranlara icten icten inceden inceden ama tezden kendilerinin sonlari olur insallah!
(belki biraz agir kacti kusura bakmayin, kendimi met etmek gibi olmasin ama, aslinda cok uyumlu ii niyetliyimdir. ama kardesim böyle bi durum karsisinda, yaaa gelde ii niyetliligini bozma da dur!! cok zor, cok.. birde elden bisey gelmiyor ya.. gicik oluyo insan

)