D
Bunu bende çok anlamlandıramamıştım : )))taktiklerde; planlayici ve arastirmaci orani : %26 planlayici ya 74 arastirmaci. Ne ise yaradigini hic anlamadim.
Aslında meslek olarak bakarsak bende öğretmenim bu tür meslekler sosyal yönü geliştirse de özünde de muhakkak bir şeyler vardır. Kişilgin yatkın olmasaydı turist rehberi olmazdın. Memurluk gibi değil sonuçtaSAnirim sosyal ortamlarda inisiyatif aliyorsunuz gibi siklari isaretledim. Ama butun sosyal ortamim isim ve turistler oldugu icin bunu bir is gibi goruyorum. Ilgi yakalamak, sorun cikinca o tarafa atilmak, motivasyon saglamak vs hep mesleki bir refleks normalde pek umursayacak biri degilim..
Hi hi?Sizofreni veya kisilik bolunmesi oranini saptama testiniz var mi ?![]()
Oooouuu!!! Dedi ve gittiii....acınası...çünkü bende aynı kaderi yaşıyom senle MİYA...sadece MİYA yalnız :')Sıradan halkla bir araya gelmek için işe gidiyoruz tabi bu sosyalleşmek sayılırsa
![]()
??Abla denecek yaşta değilim henüz ya ??
Evet katılmayan varsa buyrun arkadaşlar, karakterlerimiz su yüzüne çıksın ?
Haha pek alakası yok çöpçatanlık ile .)) Uymasına sevindimArabuluculuğu çöp çatanlık diye biliyordum oysa ki ben ama daha farkıymış test de olumlu bir sonuç verdi benim için ?
Her zamanKampanyacı ve %90 dışarı dönük çıktım ki bence de öyleyim, bayağı doğru bir test olmuş bu bence. Çözerken de keyif aldım.
Teşekkürler @Seraphine ?
Kişilik tipiniz:Merhaba arkadaşlar, sizinle çok tutarlı bulduğum ve güvendiğim bir testi paylaşmak istiyorum. Şahsen benim doğru sonuçlar aldığım bir testtir. Bu testin sistemi insanları 16 kategoriye ayırıyor. Bunu yaparken esas aldığı özellikler şunlar:
- İçe dönük/Dışa Dönük
- Sezgisel/Gerçekçi
- Mantık/Prensip Merkezli
- Planlayıcı/Araştırmacı
- Yargılayıcı/Temkinli
Sorularda işaretlemiş olduğunuz seçenekler size belli yüzdeler kazandırıyor ve hepsinin toplamında en uygun olduğunuz kişilik tipi size gösteriliyor. Ve gerçekten orta seviye diyebileceğimiz bir anlatım detayı mevcut. Bir çok konuda size açıklama yapılıyor. Dil desteği olarak hem ingilizce, hem türkçeye ulaşmak mümkün ancak benim tavsiyem eğer orta seviye bir ingilizceye sahipseniz türkçe yapmamanız. Çeviri esnasında bazı kelime değişimleri olmuş çünkü. Ben iki dil için link paylaşacağım, lütfen sonuçlarınızı bizimle de paylaşmayı unutmayın
İngilizce: https://www.16personalities.com
Türkçe: https://www.16personalities.com/tr