10 yıl sonra kendini nerede ve nasıl biri olarak görüyorsun?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Musa(Ağaç&Su) kadar inatçı&korkusuz&güçlü ve Rahman'a yakın olmak.

Musa(Ağaç&Su) kadar inatçı&korkusuz&güçlü ve Rahman'a yakın olmak.
"Rabbim, beni saf&bilge ve su gibi aziz kıl ben Bengisu(Kevser) oğlu Edn."

----

-Ey Süleyman, benden ne istiyorum?

-Senden güce ve büyüye karşı zaafı olmayan, benden sonra kimseye yarasmayacak bir hukumranlik bağışla.

----

-Ey Bengisu oğlu E. Benden ne istiyorsun?

-Senden Yaratıkların arasında sevdiğin basit bir kulun olmayı diliyorum.

Simurg

"Rabbim, beni saf&bilge ve su gibi aziz kıl ben Bengisu(Kevser) oğlu Edn."

----

-Ey Süleyman, benden ne istiyorum?

-Senden güce ve büyüye karşı zaafı olmayan, benden sonra kimseye yarasmayacak bir hukumranlik bağışla.

----

-Ey Bengisu oğlu E. Benden ne istiyorsun?

-Senden Yaratıkların arasında sevdiğin basit bir kulun olmayı diliyorum.

Simurg
Yunanlılara verdiğin şöhretin on katını acı çeken Ortadoğu'ya 10 yılda vermeni isterim.

Çünkü şüphesiz sensin ezilenlerin şanını yücelten.

Ortadoğu ve Anadolu günahlarından arinsin ve aşkın bir medeniyet kuralimki Yunanlıları 10 yılda solluyalım.

Hafif rüzgar estiğinde ıhlamur ağacından gelen kokunun peşinden gider ruhum. Sırf bu yüzden hep huzuru dilerim.
Bir gün güllerimin yetiştiği bahçemde, özgürce oynayan kedimi izlerken bir bardak çay içerim belki.

Evrene notumdur. 2027'de toprağa düşene dek, niyetime şahitlik etsin..

muhtemelen evsiz barksız yersiz yurtsuz, hasta, sürünmeye ve sefalete, aynı zamanda mücadeleye devam eden, saçma sapan hayatın sahneleri ve kesitlerini yaşamaya devam eden, bekar çocuksuz, ruhunu kaybetmiş, gölgelerde kaybolmuş, duygu hazinesi iflas etmiş, herkese küsmüş, felekle pençeleşen, boğuk bir ses, donuk bir yüz, perişan ama
yine de o aptalca ümidini bir şekilde kaybetmemiş... bir şekilde ''bir budalanın, ahmakça umuduna tutunarak'' yaşam savaşı verir halde olma ihtimalim yüksek seviyede.....

Arkadaşlar bilirsiniz bu tipik ik sorusudur. Fakat günlük hayatta bu soruyu ciddi anlamda düşündüğünüz oluyor mu? Cevabınız varsa buyrun yoruma.
Bayağı bir vakit geçmiş. Henüz istediğimi alamadım. Yurtdışı oldu, geldim iş kurdum derken terslikler peşimi bırakmadı. Şuan istediğimi alamasam da yine koştuyorum bakalım daha 4 sene var. Henüz vakit var. 🙂 4 sene sonra yine yazarım. Bakalım, olanları beraber görürüz.

Geri