"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

10 yıl sonra kendini nerede ve nasıl biri olarak görüyorsun?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabiki.

"on yıl" olarak değilde, gelecekte kendimi nerede görmekten mutlu olurum, diye 25 yaşımdan beridir kendime harıl harıl sormaktayım.

Cevabı buldum ve şu an ona ulaşmak için çabalamaktayım. ?

Cevabını sizlerle burada paylaşmak isterdim ama kendimi o kadar ifşa etmek istemiyorm birde herkesin saygı duyacagını düşünmüyorum sevgili @Ori
?

1) "İyiliği emrederler. Kötülükten men ederler, hayır işlerinde birbirleriyle yarışırlar." 3/114

2) "Hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar." 5/54

3) Çok kitap okumuş, etrafına bilgisini aktaran, öğreten, öğretmen olabilen, ışık olan, topluma ve ailesine iyi yönde fayda sağlayan, ayaklı kütüphane olmak

Bunları yapan biri olarak görüyorum, görmek istiyorum. Daha çok varda 3 maddede özetlemek istedim.

???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sahil kasabasına yerleşme fikrimin hayat bulduğu yıllar ..

Gün batımında ufuk çizgisine bakarak ; bir nefescik yaşam için didindiğim günlere lanetler yağdırdığım ve yeteri kadar deşarj olduğumda, kitaplarıma gömülüp hayattan somutlaştığım güzel zamanlar.

Şimdiden selam olsun..

* Beni her daim kapana kıstırıp, kaos yaratan aklıma..
* Evinin kadını, çocuklarının anası yapamayacak ruhuma..
* Ekşi ayran tadında ki gönlüme..

Sizi 10 sene sonra da seviyor olacağım. ?

Şu an 3 farklı senaryo görüyorum on yıl sonrasında. Gerçekleşmesi en kuvvetle muhtemel yazılım uzmanı, eğer hali hazırda yıllara yaymış olduğum programı başarmaya devam edersem aynı zamanda yazılım mühendisi. Diğeri gerçekten matrix dünyasına girmemi gerektiriyor. O yüzden açıklamayacağım :P İlk ikisinde olursak burada da olabilirim başka bir yerde de. Üçüncü ihtimali gerçekleştirecek kadar kafayı kırarsam nerede olacağımı kestiremiyorum. Muhtemelen evlenmiş olurum o zamana kadar. Çocuklarım olur mu bilmem. Olursa da maksimum iki olur galiba. Gerçi evleneceğim kadının da söz hakkı var ama :D Sonuç olarak o zamana kadar yaşamaya devam edersem ilginç şeyler olabilir hayatımda. 3. olana plan yapmadım. 1.'yi başarmak için önümde engel kalmadı. 2.'yi İstanbul'u fetheder gibi kuşatıyorum bakalım o mu beni ben mi onu. Bunlar biterse ki muhtemelen 2. beş yılımı götürecek kaba bir hesapla, o zaman 3.'sü için uğraşacağım. Zaten o beni bayağı idare eder. Sürekli bir amacım olur :D İyiyiz ya. Bir baktım da fena değilmişim. Boş geçen 21 yılımdan sonra baya iyi düşünüyormuşum :)

Şakası bir yana 10 yıl sonrasında ölü olacağım için bir şey diyemiyorum.

Küllerim Marmara denizine dökülsün diye isterdim ama Volkan Konak'ın son açıklamasından sonra özenti damgası yemekten korkuyorum...

Sabah erkenden yağmurlu bir havaya uyanıp, harika ilhamlar depolamıș bir vaziyette nefis bir orta şekerli filtre kahve eşliğinde balkonumdaki oksijeni tabiatla muhabbet eder gibi soluyarak romanımı yazmaya devam ediyor olacağım büyük ihtimalle.

Tabi ki başka şeyler de olur ama bu olmazsa olmaz artık benim için.

Geri