Reenkarnasyon gerçek mi?

Ü

Üye silindi 76175

Reenkarnasyon yok.
Enerji döngüsü var ama. Enerji döngüsünü reenkarnasyon zannediyorlar.


Bir bardak suya hafıza yükleyin ve onu havuza dökün.

Havuzu tulumbadan geçirip filtreleyin, klorlayın ve o havuzdan bir bardak su alın.


Su aynı su mu? Değil. Manalar, bilgilere ayrıștı. Bilgiler datalara ayrıștı. Datalar daha küçük parçalarına ayrıștılar.


İnsan öldüğü zaman evet ruhani enerjisi bu dünyadan ayrılıyor. Ama bu dünyada kullandığı enerjiler, tulpalar, enerji birikintileri kalıplașmıș tertip olarak burada kalıyor.

Buna enerjinin sakınımı denir. Bir çiçek güneşte yanıp kuruduğu zaman enerjisini uzayda devam ettirir yani. Enerji kaybolmaz, kendini sakınır. Ama o enerji belki bir süre nötr kalabilir. Veya kendisini yutan başka bir enerjiye puzzle gibi ilișerek o kişiye hizmet edebilir (veya onun akışını kilitleyebilir)



Çöplükte bulduğumuz mekanik veya elektronik eșyalar gibidirler bu ölenlerin geride bıraktıkları enerjiler. İstersek o tertipli enerji eşyalarını oldukları gibi alarak kullanırız. İstersek onları parçalarına ayırarak işimize yarayacak değerde olan kısımları alırız. İstemezsek yanından geçip gideriz. Bazen de o enerjinin bulunduğu mekana uğradık diye üstümüze takılırlar ve onları farkında olmadan eve getiririz.



Kaldı ki enerjilerden beslenen ve mezarlıklarda yaşayan metafizik varlıklar bu enerjileri hem yutmayı severler hem de o enerjiye bürünerek insanlarla alay etmeyi severler. Yani bazı enerjiler ortalamanın altında bir yapay zeka gibi cansız ama kendilerini devam ettirirken, bazı enerjiler kesinlikle canlıdır. Cinler yani.


Ve yüksek enerji, alçak enerjiyi yutar. Bunu herzaman hatırlayın.

Yüksek bir ölü enerji (tulpa) düşük bir canlı enerjiyi (cahil insan) kolayca yutabilir.

Bunu otopilota ineklere yem veren bir akıllı tarım sistemi gibi düşünebilirsiniz. Yazılımı uygulayan yapay zeka ölüdür ama hayatı devam ettiren bir enerji ile kodludur. Düşük ama canlı enerji formlarını güdüleyerek onların tanrısı olur.


Hayret etmek yüksek enerjidir. Bunu sizden emerler. Korkmak yüksek enerjidir sizi korkutarak doyuma ulaşırlar. Șehvet, üstünlük, ani öfke ve kızgınlık durumuna geçme gibi enerjiler yüksek enerjiler yaratır ve çoğu zaman manipule edilerek bu hallere geliriz.
Peki, pozitif yüklü yüksek enerjiler kime yarıyor? Işık varlıklarına mı?
 

Retro

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ocak 2023
Mesajlar
2,176
Tepkime puanı
4,876
Peki, pozitif yüklü yüksek enerjiler kime yarıyor? Işık varlıklarına mı?

Soruyu anlamadım. Zaten kendini banlatmışsın.
Şimdi sen bu mabet aleminde bir duygu bıraktın (ya da bırakamadın). Senden sonra üye olan kişi senin bıraktığın duygu bulutu ile köklenirse biz bazı yönlerden onu sana benzeteceğiz.

Ama banlandığın için artık senin ruhun bile duymayacak. Sonuç olarak yeni gelen kişinin hiçbir ameli senin hanene yazılmayacak bile. Deneyimi sen değil senden sonra gelen tadacak.
 
Üst