Bir işaret ya da bir yol olmalı mı?

Talgaran

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Haz 2020
Mesajlar
247
Tepkime puanı
115
İhtimaller üzerine bir soru ve yazı.

Zaman büyük patlatmadan sonra oluştu yani bildiğimiz kadarıyla.

Zamandan önce var olanlar (tanrı dışı) her şeye hükmetmezler mi? Yani zamandan önce herhangi bir düşünenilen varlık varsa idi bugüne hükmetmez miydi?

Bu kadar galaksinin içinde bizden zeki bizden üstün ya da zamanı kontrol edebilen varlıklar olamaz mı?

Bu ihtimaller eğer kayıtsız şartsız doğruysa o zaman şu kesin; bu varlıklar dünyayı biliyor ve belki de iletişim halindeler yine bu ihtimale bakarak iletişim kurdukları bir yola ihtiyaçları yok çünkü bizden üstünler.

Eğer bu ihtimallerden herhangi birisi doğruysa dünyada dünya dışıyla iletişim kuran insanlar vardır. Peki bu insanlar kim? Neyi amaçlıyor?
 

acemicadisofia

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ağu 2023
Mesajlar
411
Tepkime puanı
271
Konum
Fikri sabit
İş
Cadı
İletişim kurabilen tekil şahısların bir amacı olduğunu sanmıyorum ben. Asıl soru dünya dışı varlıkların insanlarla iletişim kurarken neyi amaçladıkları.

Dünya dışı varlıklar hem kendi halinde sıradan şahıslarla iletişim halindeler. Hem de NASA, Pentagon, belki Kremlin, Çin ve ihtimal diğer devletlerle iletişim halindeler. Neyi amaçlıyorlar, ben de merak ediyorum.
 

acemicadisofia

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ağu 2023
Mesajlar
411
Tepkime puanı
271
Konum
Fikri sabit
İş
Cadı
Yalnız bir fikrim var. O tekil şahısların zeka ve yeteneklerinden faydalandıklarını düşünüyorum. Diğer büyük başları bilemiyorum. Belki fakirden alıp zengine verme gibi bir şey. Ama bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum.
 
Üst