Bilinçsiz atılan el bombası patlamaz zaten...bilinçsiz bir şekilde zikir çektiğiniz için

Bilinçsiz atılan el bombası patlamaz zaten...bilinçsiz bir şekilde zikir çektiğiniz için
neden dil emojisi? etki eden ilacında yan etkileri olur ona bakarsanizBilinçsiz atılan el bombası patlamaz zaten...![]()
Ve doktorlar bol su içmeye tavsiye ediyor. Kimyasallar idrar yoluyla çabuk atılsın diye.etki eden ilacında yan etkileri olur ona bakarsaniz
Ama runelar da belli süre sonra kendilliğinden imha oluyor ya, bir varlıkla vs. bağlama yapmamışsın bence çok fazla pislik bir durum yaratmamışsındırBen çok sevdiğim değer verdiğim görücü usulü tanıştırilan bir çift için evlilik konusunda runeler ile bir çalışma yaptım. Bana göre çalışmam başarılı oldu çok beğendiler birbirlerini çok saygı duydular fakat uzun sürmedi bir kaç konuda anlaşmazlığa düştüler yaşları olgun olduğu için risk almak istemediler saygıli bir şekilde evlenmemeye karar verdiler. Bana göre olan herşeyde hayır vardır. Ben bu çalışmayı yaptığım müdahale ettiğim için çok pişman oldum.( Benim pişmanlık hissim onların ayrılık kararından sonra oldu. ) Bir daha başkalarinin duygusal alanina müdahale etmemeye karar verdim.
taraflardan benim yakınım olan kişi yine konuştuklarını ve ama bu evliliğin olmasının mümkün olmadığını anlattı. Ardından bu postu okudum. Ben bu insanların bağını kesmedim yani bir pislik yaptım ve kalıntıları temizlemedim. Ne kadar aptalım. Hiç bir şey tesadüf değil. Postu açan benim için açmış cevap veren benim için vermiş sanki. Teşekkür ederim sizlere. Güzellikleriniz bol olsun.
Runeler imha oluyorlar, fakat yarattıkları etki kalıcı.Ama runelar da belli süre sonra kendilliğinden imha oluyor
Bana da birkaç defa oldu. Bu forumun egregoru sağdık üyelere yardım ediyor.Postu açan benim için açmış cevap veren benim için vermiş sanki.
Hiç te değil. Hata yapmayan insan yok. Hatanizdan ders aldınız. Olgun ve sağlıklı düşünen bir insan siniz.Ne kadar aptalım.
Konu büyülerin en karası mı? Bulamadım link atabilir misin sitede yeniyimBağlama büyünün yan etkiler oluyor. Onu da kısaca anlattım. Buralarda büyüklerin en karası adında bir konu var. Okuyun isterseniz. Sorun o kişiyle olup olmayacağınız değil. Yptiniz büyü sizi ve o kişiyi nasıl etkilecegine.
Konu büyülerin en karası mı? Bulamadım link atabilir misin sitede yeniyim
ben ne dedim şimdi alay eden sensin nereye gitsem bir tane var sizden neden kafami yoruyorm ki benVe doktorlar bol su içmeye tavsiye ediyor. Kimyasallar idrar yoluyla çabuk atılsın diye.
Ben size artık hiç bir şey demiyorum. Hayat sizin hayatınız. İçine istediğiniz gibi edebilirsiniz.
Yarattığım pisliğin boyutunu bilemiyorum benim yakınım olan kişi tüm olayı kafasında bitirdiği halde birbirlerine bu işin olmayacagini söyledikleri halde süregelen ilişki nedeniyle gereksiz yipraniyordu. ( Benim gözlemim) mevcut durumdan rahatsızdı. Bağları kesilmiş olsaydı konu kapanır her ikisi de rahat ederdi. Sebebinin ben olduğunu bildigim icin bir iş yaptıktan sonra yarattığım dağınikligi pisliği ne derseniz adına orada bıraktım. Bana ders oldu çünkü sevdiğim insana zarar vermeyi istemem. Sevmediklerim korksun bendenAma runelar da belli süre sonra kendilliğinden imha oluyor ya, bir varlıkla vs. bağlama yapmamışsın bence çok fazla pislik bir durum yaratmamışsındır
Ben bir sürü arınma işlemi yayınladım burada. Benim profilimden bakın. 7 sene uzun bir süre, bayağı geç kaldınız. Bal mumu ile arınma yaparsınız ve mum döküntülerinin fotosunu koyarsanız bakarım ben.Nasıl arınalım?