Zihin Okuma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. sayfada belirttiğim gibi Ay'daki insanla da telepati yapabilir, zihni okuyabilirsiniz. Uzaklık mesele değildir. Düşünce hızı, ışık hızından daha hızlıdır.

Aslında bu zihin okuma mı bilmiyorum, dahası başıma ilk geldiği zamanlarda çok endişeleniyordum çünkü hiç isteyerek kimsenin beynine girmeye falan çalışmadım. İlk kez başıma geldiğinde çok kalabalık bir ortamda, arkadaşlarımla beraberdim. Ortamda çok az tanıdığım bir arkadaş, başka bir arkadaşım ile konuşuyordu ve ben de onları dinliyordum. Belki tek saniye belki de dakikalar sürüyor bu olay ki ben fark etmiyorum. Ama aniden o az tanıdığım kişinin gözünden dünyayı görmeye başladım. Tüm niyeti, karakteri,dünya görüşü, benim beynimde gibi net algıladım. Bu olaylar sonraları da devam etti ama zaten hep olacakları önceden görme,bilme ve yüksek bir önseziye sahibim. Bu konunun üzerine gitmek, hatta düşünmek istemedim de zaten ama zaman zaman devam ediyor. Düşünmediğim zamanlarda nadiren oluyor. Bu da mı zihin okumadır? Yoksa durusezi gibi bir şey mi?
Dinleyenlere şimdiden teşekkürler.

aslında bu zihin okuma mı bilmiyorum. dahası başımailk geldiği zamanlarda çok endişeleniyordum çünkü hiç isteyerek kimsenin beynine girmeye falan çalışmadım. ilk kez başıma geldiğinde çok kalabalık bir ortamda arkadaşlarımla beraberdim. ortamda çok az tanıdığım bir arkadaş, başka bir arkadaşım ile konuşuyordu. ve bende onları dinliyordum. belki tek saniye beilki de dakikalar sürüyor bu olay ki ben fark etmiyorum ama aniden o az tanıdım kişinin gözünden dünyayı görmeye başladım. tüm niyeti,karakteri,dünya görüşü benim beynimde gibi net algıladım. bu olaylar sonraları da devam etti ama zaten hep olacakları önceden görme,bilme ve yüksek bir önseziye sahibim. bu konunun üzerine gitmek hatta düşünmek istemedim de zaten ama zaman zaman devam ediyor. düşünmediğim zamanlarda nadiren oluyor. bu da mı zihin okumadır? yoksa durusezi gibi birşey mi?
dinleyenlere şimdiden teşekkürler

Telepatidir.İnsanlar birbirlerine görünmeyen ağlarla bağlıdırlar manevi olarak.Çok yakınlarımızla bu bağ hep vardır ve insanlarla yakınlaştıkça bilerek yada bilmeyerek telepatik bağ güçlenir.Kimimiz bunu ayırt edebiliriz.Kafanızdan geçen her düşünce zaten sizin değildir ama bunu bazen farkederiz.Umarım yeterince açıklayacı olabilmişimdir.

Teşekkürler :D Bunun için kartlarla yapılan bir alıştırma vardı bildiğim kadarıyla ama adını bilmiyorum. Katları varda benden adı neydi :/

Bunu bir ara uyguluyordum, ama daha sonra bunu anlattığım kişi bunun kişilerin haklarına tecavüz olduğunu ve ayrıca karşımdaki kişinin kaderinide alacağımı söyledikten sonra bu işi bıraktım. Ne derece doğru bilmiyorum. Yanıma yaklaşan herkese karşı uygulamaya çalışıyordum, tabii onlara soramıyorumdum sen şu anda böyle mi düşünüyorsun diye :) tanıdıklarıma sorduğumdaysa evet cevaplarını aldım.
Bu konuda bilgi verirseniz sevirinir.

5-Madde ile bütünleşme zihin okumayı tetiklicek bir etmendir,karşımızdakinin aklını okumamız için bize bir kapı gerekir,bu kapı genellikle bir madde bir obje olucaktır,madde ile bütünleşme deneyimlerinizi arttırın,bu bir çeşit truva atı tekniğidir,girilemez kaleye bir truva atı sokarsınız,ancak o kaleye girmek içinde truva atının içine sızmanız gerekir yani madde ve objeler ile ilişki kurabilme ve bütünleşme

Bu kısmı açıklayabilir misiniz?

Burada anneden bahsedilmiş. Çok doğru! Bütün insanlar istisnasız ilk psişik eylemlerini anneleriyle gerçekleştirirler. Anne karnındayken, annenin 5 + 1 duyularına ortak oluruz. Evet tattıkları, gördükleri, kokladıkları, dokundukları ve hissettikleri her şeyi alırız, almakla kalmaz kaydederiz ve hatta ileride kişiliğimize, psikolojimize ve hastalıklarımıza, direncimize vs. vs. her şeyimize şekil verirken bu bilinç altı kayıtlarını kullanırız. Yani herkes hayatında en az bir kere üst düzey psişik aktiviteyi anne karnında başarıyla kullandığı bir dönemden geçer. Bu bağın da sonu yoktur. Hep vardır.

Dusunce okumanin bazi teknikleri vardir arkadaslar. Bu yetenekle dogan insanlar genellikle surekli olarak tek baslarinadir. Dusunce okuyan insanlar kendilerini dinlemek zorundadir nedenini sorarsaniz karsinizdakinin izni olmadan onun dusuncelerinde gezinti yapabilmek icin enerjiye ihtiyaciniz vardir. Bu enerjiyi ne kadar harcaniz sinir hucreleriniz o kadar elektrklenir ve beyninizde o kadar yorulur. Beyin fonksiyonlarinin zorlanmasi ve gücünuzu kullanirken tuttugunuz nefes sizi tuketir iste bu yuzden kendini dinlemelidir bu yetenege sahip olan insanlar. Yeteneginin enerjiye bagli oldugundan kendisinin tukendigini hisseden bir kisi okumayi ve dusunmeyi birakmalidir. Ben bu yetenege sahibim onun icin bunlari bilebiliyorum. Ama arkadaslarima sunu oneririm eger bu yetenege sonradan sahip olmak istiyorsaniz ilk basta dusuncelerinizi ve isteklerinizi bir kenara birakmalisiniz... Teknikler onemli arkadaslar.

Çakralarınız bloke olmadığı sürece enerji sürekli vücudumuza giriş çıkış yapar.Nefes tutulunca enerji kaçmaz diye bir şey duymadım.Enerji heryerdedir.Yediğin meyvede soluduğun havada enerji gelir gider önemli olan titreşim seviyesidir.Titireşim seviyesi yüksek olan kişiler bu enerjileri istedikleri şekilde yönlendirebilirler.Şöyle düşünün enerji bir deniz titreşimde bir kürek ve sende bir sandal .Kendini nerde görmek istiyorsan sana titreşim yön verecektir.

Geri