aslında bu zihin okuma mı bilmiyorum. dahası başımailk geldiği zamanlarda çok endişeleniyordum çünkü hiç isteyerek kimsenin beynine girmeye falan çalışmadım. ilk kez başıma geldiğinde çok kalabalık bir ortamda arkadaşlarımla beraberdim. ortamda çok az tanıdığım bir arkadaş, başka bir arkadaşım ile konuşuyordu. ve bende onları dinliyordum. belki tek saniye beilki de dakikalar sürüyor bu olay ki ben fark etmiyorum ama aniden o az tanıdım kişinin gözünden dünyayı görmeye başladım. tüm niyeti,karakteri,dünya görüşü benim beynimde gibi net algıladım. bu olaylar sonraları da devam etti ama zaten hep olacakları önceden görme,bilme ve yüksek bir önseziye sahibim. bu konunun üzerine gitmek hatta düşünmek istemedim de zaten ama zaman zaman devam ediyor. düşünmediğim zamanlarda nadiren oluyor. bu da mı zihin okumadır? yoksa durusezi gibi birşey mi?
dinleyenlere şimdiden teşekkürler
5-Madde ile bütünleşme zihin okumayı tetiklicek bir etmendir,karşımızdakinin aklını okumamız için bize bir kapı gerekir,bu kapı genellikle bir madde bir obje olucaktır,madde ile bütünleşme deneyimlerinizi arttırın,bu bir çeşit truva atı tekniğidir,girilemez kaleye bir truva atı sokarsınız,ancak o kaleye girmek içinde truva atının içine sızmanız gerekir yani madde ve objeler ile ilişki kurabilme ve bütünleşme