zedrix
Kayıtlı Üye
Rüyamda arkadaşıma işyerimde olduğumu görüyorum.Bir dolabı açıyorum dolabın içinde üzeri oldukça tozlu ayakabı kutusu gibi süslü ama birazda eski bir kutu,kutunun üzerinde 2 çerçeve var.Çerçevelerden biri kırmızı ve içindeki resim ben ve erkek arkadaşıma ait.Oçerçevenin bana ait olduğunu biliyorum alıp onu masama koyuyorum.Diğer çervede iş arkadaşım ve yiğeninin resmi var ve ktuyla çerçeveyi ona veriyorum.Kutunun kapağı bir fermuarla tabana bağlı.Fermuarı biraz zorlayarak açıyor ama içinde birşey yok.
buradaki ilginç olan nokta bu rüya içindeyken o kutu ve çerçevelerin yerini gördüğüm bir rüya ile bulduğumu hatırlamam.Ve iş rkadaşımın işten ayrılmatan vazgeçeceğini öğrenirsem onları oradan alıp ona vereceğimi biliyor olmam.Rüyamdada iş arkadaşım işten ayrılmaktan vzgeçiyor ondan dolayı onları alıp ona veriyorum.Yorumlarsanız sevinirim.
buradaki ilginç olan nokta bu rüya içindeyken o kutu ve çerçevelerin yerini gördüğüm bir rüya ile bulduğumu hatırlamam.Ve iş rkadaşımın işten ayrılmatan vazgeçeceğini öğrenirsem onları oradan alıp ona vereceğimi biliyor olmam.Rüyamdada iş arkadaşım işten ayrılmaktan vzgeçiyor ondan dolayı onları alıp ona veriyorum.Yorumlarsanız sevinirim.