"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zedrix

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zedrix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zedrix

Kayıtlı Üye
Rüyamda arkadaşıma işyerimde olduğumu görüyorum.Bir dolabı açıyorum dolabın içinde üzeri oldukça tozlu ayakabı kutusu gibi süslü ama birazda eski bir kutu,kutunun üzerinde 2 çerçeve var.Çerçevelerden biri kırmızı ve içindeki resim ben ve erkek arkadaşıma ait.Oçerçevenin bana ait olduğunu biliyorum alıp onu masama koyuyorum.Diğer çervede iş arkadaşım ve yiğeninin resmi var ve ktuyla çerçeveyi ona veriyorum.Kutunun kapağı bir fermuarla tabana bağlı.Fermuarı biraz zorlayarak açıyor ama içinde birşey yok.
buradaki ilginç olan nokta bu rüya içindeyken o kutu ve çerçevelerin yerini gördüğüm bir rüya ile bulduğumu hatırlamam.Ve iş rkadaşımın işten ayrılmatan vazgeçeceğini öğrenirsem onları oradan alıp ona vereceğimi biliyor olmam.Rüyamdada iş arkadaşım işten ayrılmaktan vzgeçiyor ondan dolayı onları alıp ona veriyorum.Yorumlarsanız sevinirim.

Rüyanız , iş yeri değiştireceğinizi haberdar ediyor sizi ... Bekarsınız sanırım , sürpriz bir şekilde evlenebileceğinize yorumluyorum ... Bu evlilik olayı daha önce de gündeme geldi mi bilmem ama galiba bir konuşuldu sonra vazgeçildi ya da istediniz sonra vazgeçtiniz (olabilir ) . Eş adayı herkezin tarafından beğenilen ya da dikkat çeken biri olabilir (biraz süslü :) ) Ben daha çok evlilik üzerine yorum yapmak isterim nedense ama hiç aklımıza gelmeyen hoş bir sürpriz olarak yorumlanabilir aynı zamanda ... bazı beklentileriniz olabilir , bilmediğiniz bir şey ısrarla öğrenmek isteyeceksiniz ve cevap gecikince siz nötr kalmaktansa , merak ettiğiniz olayı ya da konuyu düşünüp bir şekil vermeye çalışırsınız fakat öğreneceğiniz anda , düşündüğünüz gibi olmadığına anlarsınız , beklediğiniz gibi gelişmeyecek olaylar , hatta "hepsi boş " gibi düşüncelerine kapılabilirsiniz ..çok büyük olmasa da biraz hayal kırıklığı yaşarsınız diyebilirim . Yani aradığınız şey bulamayıp , bir süre daha beklemek zorunda kalacaksınız .
Sevgiyle ve Işıkla kalın

Bu arada gerçekten bu rüya ile yaptığınız yorumların süpriz evlilik kısmı dışında hepsi gerçekleşti.İsabetli yorumlarınız için sizi kutluyorum.

Rüya yorumları için başlıklara nick yazınız lütfen! Ve her bir rüya için ayrı başlık açmayın; kendi başlığınızın altına yazın. Sevgiler..

Merhaba dün gece garip bir rüya gördüm.Sol elimde işaret parmağımda siyah küçük bir taşı olan bir yüzük var.Orman gibi bir yerdeyim ve tüm gece küçük bir yaratıkla uğraşıp durdum.Kirpiye benzeyen bu hayvan yırtıcı keskin dişleri var ve insanın derisine dişlerini sokarak kene gibi kanını emiyor.İşte parmağımda taktığım yüzüğün taşının onun ağzına sokmayı başardığımda hayvan ölüyor.Böyle 3 tanesi bana saldırdı.Hepsinden oyüzük sayesinde kurtuldum.Bir şekilde oraan kaçmayı başardım.Hatırladığım en kalıcı şey oyüzük ve canımın acımasıydı.Sonra tüm yaralarımın dikildiğini gördüm.Sabah uyandığımda hala canım acıyordu...Yorumlarsanız sevinirim...

Dost olan ve dost olmayanı ayırt etmeye öğreneceksiniz. Oldukça cana yakın birisiniz ve sırlarınızı kolayca paylaşıyorsunuz , başarılarınızı da .
Başarınızı hazmedemeyen birkaç kişi dost gibi görünüp size zarar vermeye çalışacaklar (maddi manevi) . Onlardan kurtulmak kolay olmayacak ama en az onları kim oldukları tespit edeceksiniz ve ona göre gereken önlemleri alacaksınız. Aslında onlar atrafınıza olmaları bir bakımda avantajdır sizin için çünkü sayelerinde farkındalığınız artar ve siz daha da başarılı olursunuz . Maddi kazançlar söz konusu olabilir bu son 3 hafta içinde .
Otoriter bir kişiliğe sahip olan bir insandan yardım alacaksiniz , muhtemelen bayandır kendisi .Bu kişi tüm zorlukları aşmanıza yardım edecektir
Sevgiyle ve Işıkla kalın

Merhaba.Gördüğüm yeni bir rüyayı paylaşmak istedim.Deniz kenarında bir otelde tatil yapıyorum.Orta büyüklükte bir havuzu var ama içi temiz.Deniz kenarına doğru yürüyorum denizde dalgalar çok fazla ve içinde 3 kişinin çırpındığını görüyorum.Boğuldujlarını düşünüyorum ama hiç birşey yapmıyorum,yardım çağırmıyoum sadece izliyorum.Yorumlarınıza...

Sayın zedrix,
Çoğumuz her gece rüya görürüz ama her rüya büyük anlam taşımayabilir ... Yani günlük hayatınızın rütin olayların yorumu yapamayacağm , üzgünüm .

Merhaba Sevgili Amethyst
Sizinle gördüğüm bir rüyayı paylaşmak istedim.Rüyamda yaşlı bir dedenin evine konuk oluyordum bazı akrabalarımla.Evinde bir sürü insan(hepsinin öğrenci olduğunu düşünüyorum) vardı hepsi bir köşede uyuyorlardı.Ben evini gezdim bir odaya girdim.Odada hatırladığım en önemli ayrıntı büyük olması dışında yerde boylu boyunca güzel ve canlı yeşil halılar vardı.Zemin gözükmüyordu halının büyüklüğünden.Oradan ayrıldıktan sonra herşeyin resmini çektiğimi anlıyorum.Erk.arkadaşımın yanına gidiyorum bana ondan ayrı olduğum süreçte neler yaptığımı soruyor bende o resimleri gösteriyorum.Dedenin resmini gösteriyorum ve bu hayal dede diyorum.Burada farklı gördüğüm nokta o dede gördüğüm dede değildi ve adını bilmiyordum,ama resmi gösterdiğimde onu adını hatırlıyorum.Yorumlarsanız sevinirim.

Manevi yönde öğrenecek çok şeyiniz var ... Bu aralar , uzun zamandır düşündüğünüz, merak ettiğiniz konuların cevaplarını bulacaksınız...aslında daha önce de düymuş olabilirsiniz ya da okumuş olabilirsiniz ama bu defa daha çok yol gösterici olarak karşınıza çıkacak , tamamen sizin anlayacağınız dilde anlatılacak . Yavaş yavaş birikimlerinizin hesabını yapıp , bugüne kadar duyduklarınızı, okuduklarınızı ya da yaşadığınız olayların kendi yorumunuzu yapıp taşlar yerine oturduğunu fark edeceksiniz.
Sevgiyle ve Işıkla kalın

Merhaba dün gece gördüğüm bir rüyayı paylaşmak isteim.Rüyamda bir çeşit ayine katılıyorum.Ayinin yapıldığı mekana girmeden önce bir odada tutuluyorum üzerimdeki kıyafetleri çıkararak onların verdiği paketler içindeki giysileri giymemi istiyorlar.Pembe renkli ince bir elbise ve çoraplar en net hatırladıklarım.Odaya girdiğimde uzun beyaz saçlı bir yaşlı bir adam var baş köşede ayaklarını uzatarak oturuyor.Üzerinde kırmızı bir pelerin ve kırmızı bir şapka var.Şapkanın tam ortasında mavi bir boncuk büyükçe ve oldukça dikkat çekici.Elini öpmeye yelteniyorum elimi okşuyor ve ellerin çok kurumuş kızım diyor.Ben mezarlıktan geldiğimi ondan olabileceğini söylüyorum.Odada az sayıda insan var hepsiyle tek tek tokalaşıyorum.İçlerinden bir erkeğin yüzü o an tanıdık geliyor.Ama gerçekte tanıdığım biri değil içeride sıcak bir ortam var.Uyandığımda huzurluydum.Yorumlasanız sevinirim.

Merhaba rüyamda iş yerimde eski ve kötü kokan bir halıyı yıkıyorum yıkadıkça halının ipleri daha bir sökülmeye başlıyor.Halının rengi koyu bir sarı.Daha sonra teyzemin evine gidiyorum olanları anlatmaya odanın içinde bir dükkanın alacağı fazlalıkta altın ve gümüş takılar olduğunu görüyorum.Özelikle uzun zincirli bir kolye arıyorum hepsine tek tek bakıyorum ama o uzun kolyeyi bulamıyorum.Siyah/beyaz karışım bir yüzüğe dikkatlice bakıyorum.Masanın üzerinde bir saat ve bileklik görüyorum bana aitmiş hissi ile onları koluma takıyorum.Sonra eski erkek arkadaşımın babası beliriyor bana neden,oğluyla ayrıldığımızı soruyor siz beni istemediniz diye isyan ediyorum.Hayır diyor oğlum senle evlenmek istediğini bana hiç söylemedi diyor ama ben inanmıyorum.Oğluna telefon açıp kızıyor..Ama ben o kızarken erk.arkadaşımın suratını görebiliyorum bir merdivenin üstüne oturmuş ve elleriyle yüzünü tutup,donuk bir bakış atıyor...yorumlarsanız sevinirim...

Geri