"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

z-ponopono ile sehvet kesme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hazeynahmet

Kayıtlı Üye
Z-ponopono yontemlerinde hastaliktan kurtulma adli bir calisma vardi orada ben hastalik yeeine sehvetimi dedim ve Allaha sukur kurtuldum tehlukesi veya yan etkisi olurmu ilerdeki yasamimda

Şehvet arzusu primitif libido enerjisinin doğal ve kısa yoldan akmasıdır bu enerjinin çok olması aslında iyidir ama dünüştürmek lazımdır kesmek söz konusu olamaz ,bu üretim her zaman vardır önünü keserseek yani akışı kesersek bu hastalık demektir ama bunu daha üst çakralarda kullanarak bu enerjiyi daha yapıcı zihinsel sanat bilim ve manevi çalışmalarda kullanmamız daha iyi olur.halkımızın belden aşağı diye sözünü ettiği şeyler üreme ve yeme içme türün ve bireiyn devamlılığı için biyoljik bir sigortadır ama gelişmiş bir kişi bunların üzerinde de faaliyet gösterir,sonraki aşama göğüs kafesidir bu duygular demektir sonra kafa boşluğu gelir bu zihinsel faaliyetler ve başın üzeride ruhsal faaliyetler yani kişi bedenini aşmış olur kabuğu kırmış olur.Böylece haynadan ,beşer insana,sonra ilahi insana diye bir tekamül vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri