Sembolik bir anlatım tarzı sunuyorsunuz gibime geldi![]()
sevgili sin valor, gönderini gördüğümde çok tuhaf hissettim demek istediğini çok iyi anladım. Aynı döngüyü bende görüyorum çünkü. Dikkat etmemizde fayda var, bu konuyla ilgili daha açıklayıcı yazarsan döngüyü gören herkes anlayacaktır. Umarım görünenler meydana gelmez. Dua edelim. Teşekkürler...
Sizin anlattığınız durum çok farklı(...) zira takım yıldızı gökyüzünün (veya gök küresinin)bölündüğü yıldız gruplarını tanımlamak için kullanılır.(...) Dolayısıyla yıldızların üzerinde oturan birisinin olması mümkün değil sizin olayınız bence mitoloji ile bağlantısı var
hazaR, bedenleşme maddi bir bedenleşme değil insan oğlunun ki gibi!Şuan gökyüzünde bilindik büyük çaplı bir döngü yok,(...)Bedenlenmiş olarak en yüksek varlık şuan insandır.Nasıl gördünüz bilmiyorum,
(...) biraz daha açmanız mümkün değil mi?
(...) gökyüzünü yeni gözlemeye başlamış biri olarak anlatmak istediğini tam anlamadım. Bu kadar seni korkutan, endişelendiren ne gördün?(...)
sevgili çadırcı çok haklısın. söylediğin olaylarla bağlantısı olabilir. tuhaf ve karanlık bir döneme girdik.Anlattığınız olay aslında kanlı ay tutulmasına çok benziyor.Ben açıkçası ondan şüpheleniyorum.Bu konu beni ürkütüyor.Bahsettiğiniz takım yıldızı sirius muydu?Bir de bahsettiğiniz karanlık olayını biraz açıklar mısınız?
sin valor karanlık olayları da sen açıkla. döngüyü anlamayanlar için ayrıntılı açıklamalısın. herkes senin gibi avuç içine bakarak göremiyor birşey...Daha önce takım yıldızının üzerinde bir kadın vardı.
Şubat ayının ortalarında da iki gezegenin kadın erkek olarak cisimleştiği bir dansı - valsi vardı.
Kim bunlar? Yıldızların sahibi mi var demek istiyorum? Döngüye mi giriyoruz acaba
:boxing_smiley:
Anlattığınız olay aslında kanlı ay tutulmasına çok benziyor.Ben açıkçası ondan şüpheleniyorum.Bu konu beni ürkütüyor.Bahsettiğiniz takım yıldızı sirius muydu?Bir de bahsettiğiniz karanlık olayını biraz açıklar mısınız?
karanlık olayıda açıkladım, artık başa gelen çekilir hoşçakalın.sin valor karanlık olayları da sen açıkla. döngüyü anlamayanlar için ayrıntılı açıklamalısın. herkes senin gibi avuç içine bakarak göremiyor birşey...