AronArcher
Banlı Kullanıcı
Rüyamda yıldız geçidi acmayi ogrettiler.Her adimini hatirliyorum sadece sozleri hatirlamiyorum.İnsanlar seni cok kirdi diye vermislerdi.Bu animi nasil hatirlayabilirim?Sozleri daha cok?
Aptes al gece sağ tarafına yat ve Allahım bana rüyamı geri ver diye uyuyana kadar tekrarla. Bunu teyzemden öğrendim. Rüyanın devamını göreceksin. Belki sözleride bir daha duyarsın.
Denemediğin inanış kaldı mıPeki öyleyse yıkan suyun altındayken Tanrım bu suyla benim ruhumu saf , duru , temiz yap de. Uyurkende Tanrım bana rüyamı geri ver diye tekrarla. Sanırım böyleside olur.
Sözler türkçe değildi.Türkçe olsa çoktan gitmiştim10 yıl önce görüp her ayrıntısını hatırladığım rüyalar var, ki normal insanım yani
Aron böyle muhim bir rüyayı nasıl unutur hayret....
Gerçekse rüya kendi kendini hatırlatır belki
Tamam işte o senin anadilindir, sen anlamadında biz mi anlıcazSözler türkçe değildi.Türkçe olsa çoktan gitmiştimSize artık fotoğraflarımı atarım uzaydan
![]()
Sozler,kutsamalar,semboller bir suru vardi.Oturduğun yerden mi açacakmışsın kapıyı? Özel yerleri, sembolleri yok muydu?
Tek tek hatırlaman pek mümkün değil Aron.Ancak bir ruya makinesi olup ruyanı kaydedicekti.Sozler,kutsamalar,semboller bir suru vardi.
Yıldız geçidi dediğin şey boyutlararası kapımı ? Boyutlarrası kapıyı açınca hangi boyuta geçmeyi düşünüyorsun.?
Hipnoz ile öğrenebilirsin.İnsanın hatırlamadığı anıları bile hipnoz ile öğrenilirmiş.