"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıldız Geçidi

AronArcher

Banlı Kullanıcı
Rüyamda yıldız geçidi acmayi ogrettiler.Her adimini hatirliyorum sadece sozleri hatirlamiyorum.İnsanlar seni cok kirdi diye vermislerdi.Bu animi nasil hatirlayabilirim?Sozleri daha cok?

Rüyanı daha iyi hatırlamanın yolu;gözünü açtığın an daha yataktan kalkmadan olduğun yani yattığın yönün tersine dönüp yatmandır.Hatırlamadığın noktaların aklına gelmesini sağlar .Görsel olarak yararı oluyor ama sözcük olarak aklına daha net gelmesini sağlarmı?Bunuda denemek gerek Aron:)

o zaman duş alıp deneyebilirsin kendi inancına göre nasıl temizsen :) Allah inancı hristiyanlıkta da var zaten sorun yok bence :)

10 yıl önce görüp her ayrıntısını hatırladığım rüyalar var, ki normal insanım yani :)
Aron böyle muhim bir rüyayı nasıl unutur hayret....
Gerçekse rüya kendi kendini hatırlatır belki

10 yıl önce görüp her ayrıntısını hatırladığım rüyalar var, ki normal insanım yani :)
Aron böyle muhim bir rüyayı nasıl unutur hayret....
Gerçekse rüya kendi kendini hatırlatır belki
Sözler türkçe değildi.Türkçe olsa çoktan gitmiştim :D Size artık fotoğraflarımı atarım uzaydan :D

Beyin bazen en gereksiz şeyleri hatırlar ve unutmak istemediğimiz şeyleride unutur. Çok pislik bir organ :D yapılabilecek şey meditasyondur, süper ego denen bir şey var araştır aron. Hatırlamana yardım edecektir. K.g sana :)

Sozler,kutsamalar,semboller bir suru vardi.
Tek tek hatırlaman pek mümkün değil Aron.Ancak bir ruya makinesi olup ruyanı kaydedicekti.:)
Birde günlük hayatımızda aşina olduğumuz şeylerde değil,hani rahatça hatırlardın belki o zaman.Uyumadan önce olumlama yapsan diyorum,aynı ruyayı tekrar görmek için.

Yıldız geçidi dediğin şey boyutlararası kapımı ? Boyutlarrası kapıyı açınca hangi boyuta geçmeyi düşünüyorsun.?

Aron bu kapı olayı ile, Gördüğüm İnsan konusundaki adamın bir bağlantısı olabilir mi? Belki de sana yardıma geldi? Öncelikli olarak o adam konusunu bir açıklığa kavuşturmayı denesen belki puzzle parçalarını birleştirebilirsin. Ne dersin?

Geri