Shinto'nun söylemesiyle merak edip yaptım sonuçlar yeryüzü meleği olduğumu gösteriyordu bundan sonra ne olacak?
Haklısınız,bu gidişle normal insan kalmayacak DünyadaBu testi çözmeseydiniz ne olacaksa o olacakBunları ölçüt almayın, şimdi herkes birşey çıkıyor, o zaman herkes ya melek ya yıldız tohumu. Ve ya kiracı
Şu siteye üye olduğumdan beri herşey bana yıldız tohumu olduğumu söylüyor şimdi yine 6 doğru ile yıldız çıktım. Yapacak birşey var mı, tabii ki var. Bunlara kendini kaptırıp evrensel bir mesaj beklemek yerine kendiyle biraz ilgilense insanlar herkes ne kadar özel olduğunu anlayacak.
Meleklere inancım tamdır,ilgimide biliyorsunuz zaten pek çoğunuz.Etkinliklerinede katıldım,okumadığım kitabıda kalmadı.Her türlü ilgiliyim velhasıl.Yalnız şu yeryüzü meleği olayı banada ters.Testide yapmadım zaten.Yeryüzü meleği olmak o kadar istisna bir özellik ki ....Bir insan en fazla melek gibi bir insan olabilir,bu bile yaşadığımız şu devirde rastlanamaz bir özellikken bedenlenmiş yeryüzü meleği olmak..Bu testi çözmeseydiniz ne olacaksa o olacakBunları ölçüt almayın, şimdi herkes birşey çıkıyor, o zaman herkes ya melek ya yıldız tohumu. Ve ya kiracı
Şu siteye üye olduğumdan beri herşey bana yıldız tohumu olduğumu söylüyor şimdi yine 6 doğru ile yıldız çıktım. Yapacak birşey var mı, tabii ki var. Bunlara kendini kaptırıp evrensel bir mesaj beklemek yerine kendiyle biraz ilgilense insanlar herkes ne kadar özel olduğunu anlayacak.
Bilge ve yıldız insanı çıktım ancak gruplandırılmaya karşıyım neye inanırsan o olursun çünkü.